vindjebuitenrit.nl

TESTED: Vest Epplejeck Sylvester

Tijdens mijn buitenritten test ik voor Epplejeck producten of deze buitenrit proof zijn. Deze keer test ik het vest Epplejeck Sylvester.  Dit vest is ideaal voor buitenritten in het voorjaar. Wanneer het net te koud is voor alleen een truitje en te warm voor een winterjas maar je nog wel wat extra’s wilt dragen.

The look & feel van het vest Epplejeck Sylvester

Vest Epplejeck Sylvester

Het vest is in twee kleuren te krijgen zwart en donker blauw. Door de combinatie van een effen stof en een stof met reliëf oogt het vest lekker stoer.

Waar ik heel blij mee ben is de kraag die kan goed tot boven dicht tijdens de rit. Ook de zakken met rits zijn een enorm pluspunt, mijn telefoon past er met gemak in. Die is altijd handig op rit voor nood maar gelukkig gebruik ik hem meestal voor leuke foto’s.

Er zitten geen grote opdrukken op het vest, alleen een zilverkleurig acht staat op mijn arm. Dat vind ik fijn zo kan ik het rustig aanhouden na een buitenrit of dragen tijdens een andere gelegenheid. Het vest zit echt heel lekker namelijk.

Galopperen over het strand

Het vest heb ik op meerdere buitenritten dit voorjaar gedragen. Zo ook op een strandrit bij Den Helder. Het was perfect weer voor een testritje. Droog, zonnig, redelijke temperatuur voor het voorjaar maar wel flink wat wind. Bij aankomst dacht ik nog even hopelijk krijg ik het niet koud.

Het is een heerlijk voorjaarsrit geworden met uitzicht vanaf de duinen over de bloeiende bloemenvelden. Wat een geweldig uitzicht. Op een vrijwel verlaten strand hebben we lekker gegaloppeerd. Mijn vest zat top, geen last van de wind en niet te warm tijdens het rijden!

Het vest Epplejeck Sylvester is echt ideaal om mee op buitenrit te gaan in het voorjaar. Ik verwacht dit vest ook veel te gaan dragen tijdens ritten in het najaar. Kan niet wachten!

Enthousiast geworden?
Online bestellen bij Epplejeck is zo gepiept. Eerst passen, daarna betalen en gratis verzenden vanaf 49,-