vindjebuitenrit.nl

Tested: Vest Epplejeck Catelyn

Tijdens de vele buitenritten test ik producten voor Epplejeck. Deze keer het super leuke vest Epplejeck Catelyn.

Een beetje verliefd

Dit vest had ik tijdens de Horse & Health avond al bij de winter collectie zijn hangen. Het was liefde op het eerste gezicht. Zoals vaker bij verliefd worden wel een beetje typisch want normaal zou ik niet voor het vest gekozen hebben. Met als commentaar veel te druk! Bij dit vest Epplejeck Catelyn dus vlinders in de buik. Ik ben dan ook super blij dat ik hierover een blog mag schrijven.

Vest Epplejeck

Mooie details

De siliconen print op de voorzijde aan de zijkant van de rits vind ik erg mooi staan. Dit omdat de print in verticale richting is geplaatst. De verschillende kleuren roze en zilver (met een glitter! )zorgen voor een leuk effect. De kleuren steken mooi af tegen de donker blauwe kleur van het vest.

Het onderste gedeelte is gemêleerd grijs/donker blauw afgezet met een roze biesje. De vorm waarin de bies loopt zorgt dat het vest mooi afkleed. Vooral op de achterzijde zie je dit goed.

Een heel erg leuk detail zijn de biezen met glitters bij de zakken. Dit geeft het vest net wat extra’s. Doordat de zakken een rits hebben zijn deze goed af te sluiten. Dit is super handig tijdens de buitenritten. Je telefoon past er ook erg goed in!

Heerlijk zacht

De binnenzijde van het vest is echt heerlijk zacht. Hierdoor is het echt een feest om het vest aan te trekken. Het weer is deze herfst is super geweest om het vest te dragen op de buitenritten. Het vest is lekker warm. Normaal draag ik bij kouder weer een bodywarmer over mijn vest. Mocht het straks kouder worden dan doe ik er een lekker termo-shirt onder aan. Zonde om dit vest niet te laten zien.

Conclusie:
Super fijn vest om te dragen en op de look van het vest ben ik verliefd!