vindjebuitenrit.nl

Vereniging Eigen Paard

Bij Vereniging Eigen Paard kun je terecht met al je vragen over paarden, zoals bijvoorbeeld over het kopen van Vereniging Eigen Paardeen paard, verzorgingstips of juridische vraagstukken. Wij doen er dan alles aan om je van een goed advies te voorzien. Wij werken met onafhankelijke deskundigen waardoor je zeker bent van een goed advies. Daarnaast bieden wij onze leden op verschillende producten en diensten korting en een ontvang je bij aanmelding een leuk welkomstcadeau.

Paardenliefhebbers

Vereniging Eigen Paard is er voor alle paardenliefhebbers. Onafhankelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. Speerpunten zijn advies bij aankoop en de mogelijkheid om via evenementen de kennis de vergroten. De vereniging vertegenwoordigt eigenaren van paarden en draagt eraan bij om met optimaal plezier de hobby en/of sport te kunnen beoefenen.

Aankoopbegeleiding

Een van onze belangrijkste diensten is de aankoopbegeleiding. De aankoopbegeleiders van Vereniging Eigen Paard zijn onafhankelijke en deskundige personen met betrekking tot paarden. Een aankoopbegeleider geeft je advies over je toekomstige paard, bijvoorbeeld of het karakter goed is, het niveau en nog veel meer. Er zijn hierbij verschillende mogelijkheden om advies in te winnen: telefonisch, videobeoordeling en aankoopbegeleiding op locatie.

Hopelijk kunnen we ook iets voor jou betekenen!

We zien je graag terug tijdens een van onze evenementen of op de website van Vereniging Eigen Paard. 

Hartelijke groet,  

Ilse Jespers
Directeur Vereniging Eigen Paard