vindjebuitenrit.nl

Tested: Polo’s van HV POLO

De polo’s van HV POLO getest tijdens mijn buitenritten

Afgelopen zomer was zo druk dat ik je nog niet heb kunnen vertellen hoe de polo’s van HV POLO zijn bevallen. Voor de zomer ontving vijf fantastische polo’s van HV Polo om tijdens de ritten te testen. Door een val in de winter (onder de douche) kon ik minder paardrijden dan dat ik gewend ben maar gelukkig heb ik de polo’s toch kunnen testen.

De polo’s van HV POLO die ik mocht testen waren de:
Polo's van HV POLO
HV POLO Ananda: de polo met het printje en van de foto op het strand)
HV POLO Sandra: de polo met de scheven streep over de voorkant
HV POLO Sophie: de polo donker blauwe polo met rode boord en licht blauwe mouwen
HV POLO  Avanti: dit is de licht blauwe polo en een hele fijne zomerpolo
HV POLO Favoritas. Dit is bekende polo van HV POLO

Lees snel verder wat ik van de polo’s vond tijdens de buitenritten!

Katoenen Polo’s van HV POLOPolo's van HV POLO

Vier van de polo’s van HV POLO die ik heb getest zijn voor 95% van katoen. Dit vind ik erg lekker zitten tijdens het paardrijden. Het voelt fijn aan op de huid en het neemt vocht op. Dat is op sommige zonnige dagen wel nodig! Daarnaast hebben de polo’s fijne details zoals bij de HV POLO Sophie de zoom bij de knoopjes is rood en bedrukt met de tekst HV POLO. Bij de polo Ananda zijn er leuke roze details verwerkt in de polo waardoor de polo net wat extra’s krijgt.

HV POLO Avanti: een super fijne zomer polo

Deze licht blauwe polo zat echt heel fijn tijdens de warme zomerdagen. De polo bestaat voor 100% uit polyester. Als ik de stof moet omschrijven doet het mij denken aan een tennis t-shirt. De stof is zeer ademend en droogt heel snel.

Wat fijn is want tijdens de warme dagen zoeken we ook met de paarden het water op en dat kan nog wel eens een water feest worden.

De polo is ook heel geschikt als je niet zo van opdrukken houd want alleen in het licht blauw staan er wat opdrukken op. Extra stoer de polo behoort tot de HV POLO Pro-line. We zijn ook pro’s tijdens onze ritten. Het shirt is hierdoor ook erg geschikt is als trainingsshirt.

De klassieke polo van HV Polo

De HV POLO Favoritas kennen we allemaal hiermee is HV POLO bekend geworden. Tenminste bij mij. Het is stiekem ook één van mijn favorieten. De polo is stoer en sportief door de opdruk. Wat ook heel fijn is dat de polo in onwijs veel verschillende kleuren te krijgen is. Hierdoor is er altijd wel eentje die bij jou past! Deze polo heb ik ook graag buiten het paardrijden aan onder een vest. Voel mij dan super sportief  #fitgirl.

Hier draag ik de HV POLO Sophia

Benieuwd naar de hele collectie van HV POLO? Neem dan een kijkje op de website van HV POLO

Of shop direct de polo’s via de website van Epplejeck!