vindjebuitenrit.nl

TESTED: Epplejeck Alaska Softshell rijbroek 

In 2018 ga ik (Patty Casander) voor Epplejeck producten uitproberen tijdens de buitenritten. Leuk! Als eerste test ik de Epplejeck Alaska Softshell Leer.

Epplejeck Alaska Softshell rijbroek
Patty Casander test de Epplejeck Alaska Softshell rijbroek tijdens een van de buitenritten!

Bij het uitpakken ben ik enthousiast over hoe de rijbroek eruit ziet. Hij heeft een mooie donker blauwe kleur, met een beetje glitter op de kontzakken maar niet te veel. Ik ben een beetje conservatief als het gaat om glitters. De binnenzijde voelt zacht aan en het zitvlak van imitatieleer ziet er netjes uit. Ik kan niet wachten om op pad te gaan!

Op mijn favoriete strandrit bij Schoorl heb ik de broek getest. Deze rit heeft namelijk alles strand, bos en polder. Het is ideaal weer van een buitenrit, zonnig maar wel een beetje fris. We rijden door de polder naar het strand. Op het strand is er meer wind maar mijn benen blijven lekker warm.

Een erg fijne rijbroek om een heerlijke lange buitenrit mee te maken. Hij houdt je lekker warm en droog.

We gaan voor de lange route vandaag met een extra rondje door de bossen. Je kan hier heerlijk tegen de duinen op racen. Eigenlijk vergeet ik een beetje op mijn rijbroek te letten. Wat een goed teken is hij zit lekker en hierdoor merk ik niet dat ik hem aan heb. Het weer is inmiddels omgeslagen naar bewolkt en  hierdoor nog wat frisser. Na een rit van bijna 4 uur stap ik later de auto in om vooral mijn gezicht en handen op te warmen. Mijn benen zijn nog warm.

De checklist  van Epplejeck Alaska Softshell Leer:

  • Winddicht: Check
  • Zitcomfort: Check
  • Warm: Check
  • Looks: Check

De rijbroek heb ik ook nog getest tijdens een training in de binnenrijbaan. Ik was benieuwd of hij daarvoor dan niet te warm en misschien zweterig zou worden. Totaal niet hij hield mijn benen lekker warm, zonder zweterig te worden. En toch leuk als dan een mede-ruiter zegt: “Wat heb je een leuke rijbroek aan”

Ik heb mijn rijbroek voor deze winter gevonden!

Enthousiast over de rijbroek?
Online bestellen bij Epplejeck is zo gepiept. Eerst passen, daarna betalen en gratis verzenden vanaf 49,-