vindjebuitenrit.nl

Strandritten Zeeland. Strand & polder


Ben je een paar dagen weg of lekker voor een langere periode op vakantie in Zeeland. Wat is er dan leuker om een strandrit te maken of een zelfs een halve dagtocht. Hieronder 3 strandritten Zeeland die zeker de moeite waard zijn!

1) Strandrit van 2 uur

Bij deze stal zijn er haflingers om mee te gaan op buitenrit. Deze zijn allemaal super braaf en bomproef Strandritten Zeelandmaar heel leuk hebben wel lekker pit. Als je gaat draven en galopperen dan hebben ze daar lekker zin in. Ik vind het fijn als de paarden ook van de buitenritten genieten!

Daarnaast zijn er 3 rij-paarden. Dit zijn KWPN’ers, deze paarden zijn alleen geschikt voor de gevorderde ruiter. Ze zijn ook heel braaf maar moeten iets meer gereden worden. Een gevorderde ruiter ben je als je minimaal 6 jaar rijervaring hebt en gewend ben aan het maken van buitenritten.

Ben je beginner dan wordt er alleen stap gereden tijdens de strandrit te paard Zeeland. Je bent beginner als je korter dan 4 jaar rijervaring hebt. Rijdt je tussen de 4 en 6 jaar en beheers je alle gangen van stap, draf en een hand galop dan heb je het rijniveau half gevorderd.

Ga naar Strandrit te paard Zeeland

Strandrit 1 uur voor een beginnende ruiter

Op deze strandrit Zeeland wordt er in kleine groepen gereden. Hierdoor kan er goed afgestemd worden op wat de ruiter wil/kan. Met deze afstemming heb je een super buitenrit die perfect bij jou past. De buitenrit is ook erg geschikt voor als je nog weinig rijervaring hebt.

Ga naar deze strandrit Zeeland

Stoere halve dagrit Zeeland

Halve dagrit in ZeelandDeze buitenrit gaat door rustige polders, over stille grasdijken, langs het water, door de bossen waar als je wilt ook een sprongetje mogelijk is over boomstammen die daarvoor langs de paden liggen. Je kunt er ook omheen als je dat liever doet.  De buitenrit gaat over het strand en door het water van het Veerse meer. Kortom een heel diverse en avontuurlijke rit. Je kan heerlijk galopperen om de verlaten weggetjes tussen de weilanden door of over de dijken. Deze halve dagrit is alleen geschikt voor ruiters met voldoende rijervaring

Ga naar deze buitenrit Zeeland 


Nieuwe Collectie bij Divoza Horseworld