vindjebuitenrit.nl

Om te zorgen dat de samenwerking goed verloopt. Zijn er een aantal spelregels die aangeven hoe Vind je Buitenrit werkt. Zo weet jij waar je aan toe bent als aanbieder van een buitenrit en zorgen we er samen voor dat de ruiter een fijne buitenrit rijdt. Hieronder de spelregels.

7 Spelregels Vind je Buitenrit

Spelregel 1 Beschikbaarheid

De dagen en tijden waarop je de buitenrit aanbiedt op de website moeten ook daadwerkelijk te boeken zijn!  Wees dus beschikbaar op de dag en tijd die je aanbiedt op de website. De ruiter verwacht dan een buitenrit te kunnen maken.

Let op: Als je buitenritten met verschillende niveau’s op dezelfde dag en tijd aanbiedt kan het zijn dat je twee boekingen op 1 moment krijgt. Heb je voldoende begeleiders geen probleem. Je kan ook met gemixte groepen rijden.
Wil je liever geen gemixte groepen dan is het aan te raden om voor verschillende niveau’s verschillende tijden en dagen aan te bieden. Bijvoorbeeld zaterdag in de ochtend een buitenrit voor de gevorderde ruiter en in de middag een buitenrit voor beginners.

Spelregel 2 De Prijs 

De prijs van jouw buitenrit op deze website dient dezelfde te zijn als de prijs die je direct aan de ruiter vraagt. De prijs mag dus niet hoger liggen dan de prijs die jezelf doorbrekend.

Spelregel 3 Direct boeken is een extra optie 

Bij Vind je Buitenrit kan je direct boeken aanzetten. Dit is aan te raden deze buitenritten worden namelijk sneller geboekt. Een ruiter weet dan immers waar hij/zij aan toe is. Wanneer de rit geboekt is via direct boeken dan kan deze niet geannuleerd worden vanuit de aanbieder. Extreme (weers)omstandigheden daar gelaten. Overleg dan eerst met de ruiter. Bij direct boeken = een Boeking dus rijden.

Spelregel 4 Buitenrit reserveren is standaard

Je kan er ook voor kiezen een buitenrit via eerst reserveren aan te bieden. Zorg er wel voor dat je de dag en tijd die je aanbiedt op de website beschikbaar bent zodat je een reservering in de meeste gevallen kan accepteren. Mocht je te vaak een aanvraag weigeren dan behoud Vind je Buitenrit het recht om hier tegen actie te ondernemen.

Spelregel 5 De vergoeding

Het aanbieden van jouw buitenrit via Vind je Buitenrit is GRATIS. Voor het onder de aandacht brengen van jouw buitenrit bij de grote groep ruiters in ons bestand, het verzorgen van de boeking en het maken van reclame brengen wij een fee in rekening. Wij berekeningen 17% van het totaal bedrag van de boeking (inclusief BTW) de overige 83% is voor jouw.

De betaling van de buitenrit loopt via Vind je Buitenrit je hoeft zelf niets in rekening te brengen bij de ruiters. Het bedrag wordt – de fee naar het door jouw opgegeven nummer overgemaakt. Jij en de ruiter ontvangt een betalingsbewijs die hij meeneemt naar de buitenrit (in print of via e-mail).

Spelregel 6 Annulering van de buitenrit

Het annuleren van een buitenrit heeft natuurlijk grote gevolgen voor de plannen van de ruiter. Deze kijkt immers uit naar een leuke buitenrit en een gezellige dag. Het kan natuurlijk voorkomen dat de buitenrit door uitzonderlijke omstandigheden niet door kan gaan.

Mocht jij als aanbieder besluiten om een buitenrit te annuleren door extreme omstandigheden, dan word je gevraagd een alternatieve datum en tijd aan te bieden voor de buitenrit. Mochten de ruiters niet kunnen waardoor de buitenrit bij jou niet door kan gaan dan zal er geen betaling plaatsvinden. Ruiters kunnen tot 1 week van te voren een buitenrit annuleren.

Spelregel 7 Algemene Voorwaarden

Door het aanbieden van jouw buitenrit(ten) op Vind je Buitenrit ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van Vind je Buitenrit.

Ik heb er zin in om jouw buitenrit te leren kennen en via Vind je Buitenrit meer ruiters voor jou te vinden. Ik heb al zulke bijzondere ervaring gehad tijdens een buitenrit. Mooie routes, professionele aanbieders en lieve & betrouwbare paarden ontmoet. Laat mij weten wie jij bent…

Ja, ik wil mijn buitenrit aanmelden op Vind je Buitenrit.