vindjebuitenrit.nl

We gaan verhuizen!
Boek jouw mooiste buitenrit vanaf 1 september bij onze aanbieders op
Buitenrijden.nl

Om te zorgen dat de samenwerking goed verloopt. Zijn er een aantal spelregels die aangeven hoe Vind je Buitenrit werkt. Zo weet jij waar je aan toe bent als aanbieder van een buitenrit en zorgen we er samen voor dat de ruiter een fijne buitenrit rijdt. Hieronder de spelregels.

7 Spelregels Vind je Buitenrit

Spelregel 1 Beschikbaarheid
De dagen en tijden waarop je de buitenrit aanbiedt op de website moeten ook daadwerkelijk te boeken zijn!  Wees dus beschikbaar op de dag en tijd die je aanbiedt op de website. De ruiter verwacht dan een buitenrit te kunnen maken.

Let op: Als je buitenritten met verschillende niveaus op dezelfde dag en tijd aanbiedt kan het zijn dat je twee boekingen op 1 moment krijgt. Heb je voldoende begeleiders, dan is er natuurlijk geen probleem. Anders is het aan te raden om voor verschillende niveaus verschillende tijden en dagen aan te bieden. Bijvoorbeeld zaterdag in de ochtend een buitenrit voor de gevorderde ruiter en in de middag een buitenrit voor beginners.

Spelregel 2 De Prijs
De prijs van jouw buitenrit op deze website dient dezelfde te zijn als de prijs die je direct aan de ruiter vraagt. De prijs mag dus niet hoger liggen dan de prijs die jezelf doorberekent

Spelregel 3 Buitenrit reserveren is standaard
Je kan er ook voor kiezen een buitenrit via eerst reserveren aan te bieden. Zorg er wel voor dat je de dag en tijd die je aanbiedt op de website beschikbaar bent, zodat je een reservering in de meeste gevallen kan accepteren. Mocht je te vaak een aanvraag weigeren dan behoudt Vind je Buitenrit het recht om hiertegen actie te ondernemen.

Spelregel 4 Direct boeken is een extra optie
Bij Vind je Buitenrit kan je direct boeken aanzetten. Dit is aan te raden, want deze buitenritten worden namelijk sneller geboekt. Een ruiter weet dan immers meteen waar hij/zij aan toe is. Wanneer de rit geboekt is via direct boeken dan kan deze niet geannuleerd worden door de aanbieder, extreme (weers)omstandigheden daar gelaten. Overleg dan eerst met de ruiter.

Spelregel 5 De vergoeding
Het aanbieden van jouw buitenrit via Vind je Buitenrit is GRATIS. Voor het onder de aandacht brengen van jouw buitenrit bij de grote groep ruiters in ons bestand, het verzorgen van de boeking en het maken van reclame brengen wij een fee in rekening. Wij berekenen 17% van het totaalbedrag van de boeking (inclusief BTW); de overige 83% is voor jou.

De betaling van de buitenrit loopt via Vind je Buitenrit. Je hoeft zelf niets in rekening te brengen bij de ruiters. Het bedrag wordt naar het door jouw opgegeven nummer overgemaakt. Jij en de ruiter ontvangen een betalingsbewijs dat de ruiter meeneemt naar de buitenrit (in print of via e-mail).

Spelregel 6 Annulering van de buitenrit
Het annuleren van een buitenrit heeft natuurlijk grote gevolgen voor de plannen van de ruiter. Deze kijkt immers uit naar een leuke buitenrit en een gezellige dag. Het kan natuurlijk voorkomen dat de buitenrit door uitzonderlijke omstandigheden niet door kan gaan. Mocht jij als aanbieder toch besluiten om een buitenrit te annuleren, dan wordt je gevraagd een alternatieve datum en tijd aan te bieden voor de buitenrit. 

Mochten de ruiters niet kunnen waardoor de buitenrit bij jou niet door kan gaan, dan zal er geen betaling plaatsvinden. Ruiters kunnen tot 5 dagen van te voren een buitenrit annuleren.

Spelregel 7 Algemene Voorwaarden
Door het aanbieden van jouw buitenrit(ten) op Vind je Buitenrit ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van Vind je Buitenrit.

Ja, ik wil mijn buitenrit aanmelden op Vind je Buitenrit.