vindjebuitenrit.nl

Tested: Seducci Breezy Boxer Jane. Garantie tegen doorrijden.

Seducci belooft 100% garantie tegen doorrijden met hun Breezy Boxer. Zo niet dan mag je deze retour sturen. Dat moet ik proberen natuurlijk! Het is altijd een beetje een gênant onderwerp doorrijden van het paardrijden, maar denk dat we er allemaal weleens last van hebben gehad. Zelf heb ik het vrij regelmatig vooral zodra het warmer begint te worden dus ik ben wel benieuwd naar deze belofte.

Seducci Breeze Boxer JaneSeducci

De Breezy Boxer Jane kan je bestellen in 3 kleuren zwart, blauw en licht roze. De laatste is ideaal voor onder je wedstrijdbroek.

De boxer kan je bestellen met of zonder beenelastiek. Dit is elastiek aan de onderzijde bij de pijpjes. Het elastiek zorgt ervoor dat de pijpen beter blijven zitten. De maat wijkt af van de standaard maattabel zoals je gewend bent.  Door de omvang van je bovenbeen op te meten weet je welke maat jou past. Op de website van Seducci vind je duidelijke instructie over het opmeten.

Helder blauwe kleur met elastiek

Ik ga voor de blauwe Breezy Boxer Jane met beenelastiek, dan blijft het goed zitten op de langere buitenritten. De stof waar de boxer van gemaakt is speciaal ontwikkeld voor amazones en ruiters met True Seamless™ en DriRide™ technologieën. De afgelopen twee maanden heb ik de boxer getest tijdens verschillende buitenritten. Mijn bevindingen:

Seducci

  • Dit is de zachtste boxer ooit!
   Stof voelt heerlijk aan. Echt nog nooit zo’n zachte boxer aangehad. Je voelt hem niet zitten ook het elastiek aan boord van de boxer zit goed en is zacht. Heel fijn.
  • Hoe bevallen de beenelastieken?
   Het elastiek aan de pijpen vind ik niet zo fijn. De pijpen van de boxer blijven er wel erg goed door zitten, maar ik zie het elastiek door mijn rijbroek heen en dat vind ik niet mooi. Volgens de website kan je het elastiek er gewoon vanaf knippen. Dat heb ik gedaan.

Het voelt wel een beetje raar om in de mooie stof te knippen, maar dat gaat prima. De stof gaat niet rafelen nadat deze is afgeknipt. Nu zit de boxer lekkerder, alleen kruipt hij iets omhoog met het aantrekken van mijn rijbroek. Bij een vriendin van mij die de boxer ook heeft gebeurt dit niet. Zal wel aan mijn bovenbenen liggen. Tijdens het rijden blijven de pijpjes prima zitten. Je kan de boxer trouwnes ook gelijk zonder beenelastieken bestellen. Dat is de de Breezy Boxer Jane Zero.

 • EN….doorrijd plekken?
  Het belangrijkste heb ik doorrijd plekken gehad? Tijdens het testen heb ik deze niet gehad! De belofte van Seducci klopt.

De boxer heeft geen HEMA prijs met €38,- per boxer maar heb je vaak last van doorrijd plekken dan is het zeker de investering waard! Seducci heeft ook Breezy Boxer Joe speciaal voor mannen. 

Wil je eerst een Breezy Boxer proberen?
Ik mag er eentje weggeven!


Hoe doe je mee?

Heel simpel:

 1. Like Vind je Buitenrit op Facebook of op Instagram. Allebei mag ook 😉
 2. Laat hier e-mailadres achter

Actievoorwaarden Win een Seducci Boxer