vindjebuitenrit.nl

TESTED: Rijlegging Epplejeck Jaime Siliconen

Tijdens de vele buitenritten test ik producten voor Epplejeck. Deze keer de rijlegging Jaime Silliconen. Ik val direct met de deur in huis: “Wat zit deze rijlegging fantastisch!” Echt de moeite waard om te proberen. Al bij het aantrekken zit de rijlegging heel erg lekker. De brede tailleband met aansnoerkoord zorgt dat de rijbroek goed blijft zitten. Tijdens het rijden van de buitenritten voel ik de tailleband niet zitten. Wat ik een pluspunt vind. Soms zit zo’n band heel vervelend, deze gelukkig niet. De rijlegging zit verder flexibel en zacht om mijn benen zonder te zwabberen.

Sportieve look

De rijlegging is verkrijgbaar in de kleur donker blauw. De kleur is erg mooi en goed te combineren met andere kleuren. De stof heeft een mooie glans en is erg zacht. De opdruk aan de zijkant van het linkerbeen zorgt samen met de witte lijnen voor een extra sportieve look. Ik vind het fijn dat door de verticale witte strepen, mijn korte pootjes toch wat langer lijken.

Silliconen van fijne cirkels

De silliconen op deze zachte rijlegging heb je nodig om te zorgen dat je in het zadel blijft zitten. Tijdens de buitenritten en de trainingen zorgen de siliconen dat ik goed blijf zitten. De siliconen zitten op het hele zitvlak en aan de binnenkant van de benen. Ze hebben de vorm van kleine cirkels in dezelfde kleur als de rijlegging.

Twee handige steekzakken

De rijlegging heeft twee handige steekzakken aan de zijkant. Ik stop er van alles in tijdens het poetsen en zadelen, je telefoon past er ook precies in. Dit was de eerste keer dat ik een rijlegging heb geprobeerd, ik ben echt verkocht. Deze rijlegging zit lekker en je kan er heel fijn in rijden. Ik heb de rijroek al heel vaak gedragen. Online bestellen bij Epplejeck is zo gepiept. Eerst passen, daarna betalen en gratis verzenden vanaf 49,-

Conclusie:

Wanneer komen er andere kleuren beschikbaar? Ik ben verliefd op de rijbroek Jaime Silliconen!