vindjebuitenrit.nl

TESTED: polo Epplejeck Izabella

Tijdens de vele buitenritten test ik producten voor Epplejeck. Deze keer test ik de polo Epplejeck Izabella. Bij deze polo krijg ik gelijk een stoere indruk. De look heeft meer weg van een wedstijdshirt dan van de klassieke polo. De polo is er in drie kleuren: donker rood, licht grijs en donker blauw. De laatste heb ik getest.

Epplejeck Izabella polo stoer & fijn materiaal

polo Epplejeck Izabella

De stof van de polo voelt redelijk zwaar. Wanneer ik hem aantrek zit deze toch gelijk erg lekker. Doordat de stof wat zwaar aanvoelde was ik benieuwd of het niet te warm zou zijn voor de zomer. Er zijn al genoeg warme dagen geweest waarop ik dit goed tijdens de buitenritten heb kunnen testen. De polo blijft lekker zitten met het warme weer.

Dit komt omdat de polo voor 93% uit Micropolyster en voor 7% uit Spandex bestaat. Door deze combinatie van stoffen te gebruiken neemt de polo vrijwel geen vocht op en kan je er goed in bewegen tijdens het paardrijden.

Wat ik erg fijn vind aan deze polo is de opstaande kraag met rits. Het staat heel mooi en het zit ook lekker. Door de rits gaat de polo makkelijk aan en kan je hem ook goed afsluiten tijdens het rijden. Vooral nu met alle vliegen in het bos vind ik dit handig.

Opvallende opdruk

De opvallende EJ siliconen opdruk op de achterzijde past helemaal in de stoere look van de polo Epplejeck Izabellapolo.Hierin zijn twee kleuren gebruikt zilver en rood. Waarbij het gebruik van het zilver in blokken een stoere look geeft. Bij de donker blauwe en grijze polo komt de print extra mooi uit. De opdruk blijft goed ook naar meerdere keren wassen. 

Aan de voorkant bij de linkerschouder zit een zilverkleurige opdruk samen met de rits geeft dit een stijlvolle voorzijde van de polo.

Mooie combinatie

In mijn vorige blog heb ik de opvallende rijbroek Epplejeck Habiba Siliconen getest. Deze polo Izabella past goed bij de kleuren in de rijbroek. Vooral de donker rode polo Izabella is met de rijbroek Habiba een erg fijne combinatie.

Conclusie:  Het is een stoere polo, die erg lekker zit tijdens het paardrijden ook op de warme dagen. Je kan de polo Izabella bestellen bij Epplejeck. Alles voor jou en je paard. Eerst passen, daarna betalen en gratis verzenden vanaf 49,-

Benieuwd naar de buitenrit van de foto’s?  Bekijk dan snel deze strandrit.