vindjebuitenrit.nl

Paardrijden Twente: Prachtig!

Het was even doorbijten om 7.00 uur naast mijn bed om een te gaan paardrijden Twente. Eenmaal in de auto krijg ik er zin in. Vooral wanneer ik via de A1 steeds meer het bosgebied in rijd. Dan kom ik op het erf van Stal Denink. Ik hoor de paarden in de stal al briezen wat een lekker begin van de week!

Met een lieve Fries op stap

Ik ga de stal binnen en zie allemaal lieve paardenhoofden mij aankijken. Het is grote en ruime stal. Rob komt mij tegemoet lopen. Hij vraagt nog eens naar mij rij ervaring en kiest dan Trixie. Vandaag mag ik weer met een Fries op pad. Leuk ik houd van dit paardenras. Paardrijden Twente

Rob helpt met zadelen en we kletsen over van alles. Als ook zijn eigen paard gezadeld is stappen we buiten op en gaan we onderweg om te gaan paardrijden Twente. We lopen een klein stukje langs de weg en zijn dan direct in het natuurgebied. We lopen via weilanden gelijk het bos in. Hier draven we een stukje en doen stukje galop. We komen nog wat Duitse mannen tegen die een gezellig uitje hebben en krijgen een compliment over de mooie paarden.

Paardrijden Twente: bijzondere natuur

Paardrijden Twente: bijzondere natuur. Rob vertelt leuke weetjes over het natuurgebied en over Twente. Ik weet nu van welke bomen de bekende Goa-wandelstok gemaakt wordt. Tijdens de bosrit heb je uitzicht over het prachtige glooiende Twentse landschap. Het is een afwisselende buitenrit waar je door het bos rijdt maar ook prachtig uitzicht hebt over weilanden met hier en daar een boerderij. Het is een idealistisch beeld. We rijden via een weg die niet meer in gebruik is met aan beide kanten weilanden. Waardoor je dus midden door de weilanden rijdt en wijds uitzicht hebt. Super leuk!

Ik vind dit een heerlijke ontspannen buitenrit waar je volop kunt genieten van de natuur. Voor mij is paardrijden Twente als Amsterdamse bijna alsof ik in een ander land ben! Dat is ook bijna zo Duitsland ligt letterlijk om de hoek 😉

Wil je mee op deze buitenrit? Reserveer deze dan direct op Vind je Buitenrit.


Get that summer feeling bij Divoza