vindjebuitenrit.nl

Te paard de natuur in heerlijk! Je kent het vast, dat onbeschrijfelijke gevoel, wanneer je te paard langs de kustlijn, door het bos of over de hei galoppeert. De vrijheid, de natuur, intens genieten. Buitenritten te paard, dat is waar wij van houden.

Buitenritten, de mooiste kant van paardrijden

Oprichtster Patty Casander heeft een passie voor het paardrijden buiten in de natuur. Vanuit die passie is Vind je Buitenrit ontstaan. Want het liefst geniet Patty Casander elk vrije moment van een prachtige buitenrit. Echter als je niet in een natuurgebied woont of geen eigen paard hebt is een buitenrit niet zo makkelijk te vinden.

Patty Casander

  • Waar kun je terecht?
  • Wat kun je verwachten van buitenritten?
  • Wie gaat er mee?
  • Hoe ziet de buitenrit eruit?
  • Hoe kom je aan informatie over paarden
    en het rijniveau?
  • Hoe gaat de manage om met de veiligheid
    van het paard en ruiter?

“ Allemaal vragen waar ik helderheid in wil geven met Vind je Buitenrit, zodat iedereen kan genieten van de wat mij betreft mooiste kant van het paardrijden.” 

Informatie over paarden & buiten rijden

Op deze site vind je alle informatie over paarden in combinatie met buitenrijden. Hier vind je tussen de mooiste, fijnste en spannendste buitenritten precies die buitenrit voor jou. We hebben veel exclusieve adressen die je anders niet zo makkelijk tegenkomt. Moet je net iemand kennen die de buitenrit gereden heeft. 

Je kunt van te voren lezen wat je kunt verwachten van de buitenrit, zodat je een veilige en ontspannen rit kunt rijden terwijl je op de mooiste plekken komt. Gewoon genieten!

Veiligheid, comfort en ontspanning voor paard en ruiter dat is wat bij ons, bij Vind je Buitenrit, voorop staat. Wanneer jij als ruiter ontspannen bent dan is het ook fijn voor het paard. Een fijne buitenrit voor jullie allebei.

Veel rijplezier!

×
Vraag over een buitenrit? Stuur een appje