vindjebuitenrit.nl

We gaan verhuizen!
Boek jouw mooiste buitenrit vanaf januari 2023 bij onze aanbieders op Buitenrijden.nl

Te paard de natuur in heerlijk! Je kent het vast, dat onbeschrijfelijke gevoel, wanneer je te paard langs de kustlijn, door het bos of over de hei galoppeert. De vrijheid, de natuur, intens genieten. Buitenritten te paard, dat is waar wij van houden. Echter als je niet in een natuurgebied woont of geen eigen paard hebt is een buitenrit niet zo makkelijk te vinden, want: 

  • Waar kun je terecht?
  • Wat kun je verwachten van buitenritten?
  • Wie gaat er mee?
  • Hoe ziet de buitenrit eruit?
  •  Informatie over de paarden en het rijniveau?
  • Hoe gaat de manage om met de veiligheid van het paard en ruiter?

Op deze vragen geeft VindjeBuitenrit antwoord. De ritten worden voordat ze op de site komen gereden, in de omschrijving lees je wat je kan verwachten van een rit en ruiters die de rit via de site rijden kunnen een review achter laten.

Informatie over paarden & buiten rijden

Op Vind je buitenrit vind je alle informatie over paarden in combinatie met buitenrijden. Hier vind je tussen de mooiste, fijnste en spannendste buitenritten precies die buitenrit voor jou. We hebben veel exclusieve adressen die je anders niet zo makkelijk tegenkomt. Moet je net iemand kennen die de buitenrit gereden heeft.  Je kunt van te voren lezen wat je kunt verwachten van de buitenrit, zodat je een veilige en ontspannen rit kunt rijden terwijl je op de mooiste plekken komt door heel Nederland. Er zijn maneges die zijn aangesloten, Stichting Veilige Paardensport en stallen die in kleine groepen een buitenrit verzorgen. Veiligheid, comfort en ontspanning voor paard en ruiter dat is wat bij ons, bij Vind je Buitenrit, voorop staat. Wanneer jij als ruiter ontspannen bent dan is het ook fijn voor het paard. Een fijne buitenrit voor jullie allebei.

Laat weten wat jij vind van de buitenrit

Nadat je een buitenrit hebt gereden hoor ik ook graag wat je van de buitenrit vind. Zo verzamelen we nog meer informatie over de vele buitenritten en kunnen andere ruiters nog beter de buitenrit vinden die bij ze past.

Onderdeel van Buitenrijden.nl

Vindjebuitenrit.nl is onderdeel van Buitenrijden.nl .Het platform over het maken van buitenritten van de KNHS.
Buitenrijden.nl is een platform van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS), de paardensportbond van Nederland. Buitenrijden is een populaire vorm van paardrijden. Jaarlijks worden er 17 miljoen buitenritten gereden door meer dan 400.000 actieve ruiters. Met behulp van Buitenrijden.nl helpen we je graag op weg!

De KNHS behartigt de belangen van alle paardensporters in Nederland, waaronder die van ruiters en menners die liefhebber zijn van het maken van buitenritten. Samen met onze afdeling recreatie, de KNHS regioconsulenten en de mensen van het KNHS recreatiesportforum faciliteren we de recreatieve paardensport in Nederland. Denk aan de natuur openhouden voor ruiters en menners, lobbyen voor veiligheid van ruiters en menners in het verkeer bij lokale overheden en het onderhouden van contacten met terreineigenaren, gemeenten en andere overheden. Lees meer over de KNHS & Buitenrijden.nl 

Ben je lid van de KNHS? Dan ontvang je 5% KNHS-ledenkorting op de totaal prijs op je buitenrit als je deze via Vind je Buitenrit reserveert.

Heel veel rijplezier!


Vind & reserveer een buitenrit