vindjebuitenrit.nl

Geen koude handen tijdens het paardrijden

Buitenritten maken in de winter is eigenlijk net zo leuk als in de zomer. Het heeft ook zeker voordelen zoals: je mag bijna overal hele dag op het strand rijden en de bossen zijn lekker rustig. Alle ruimte voor een lekker galopje! Rijhandschoenen winter

Wel kan het wat fris zijn natuurlijk dus de juiste kleding is dan erg belangrijk! Lees het blog met tips over hoe je je warm kan kleden tijdens buiten paardrijden.
Op de poll wat jullie belangrijker vonden warme handschoenen of rijlaarzen. Antwoorden 62% warme rijhandschoenen, daarom in dit blog 3 toppers die je handen lekker warm houden tijden het paardrijden!

Toppers voor geen koude handen tijdens het paardrijden

1. Handschoenen Epplejeck Thermoflex (€19,95) 
Deze rijhandschoenen zijn lekker dun en toch lekker warm. Op de handpalm en tussen de vingers zit een groffe anti-slip laag voor goede grip. Lees meer op de website van Epplejeck.  Warme handen tijdens het paardrijden

2. Handschoenen Roeckl Grip Winter (€42,95)
De grip handschoenen van Roeckl ken je misschien al wel. Ik heb ze zelf in beige voor de zomer en die zitten erg lekker. Voor de winter zijn ze verkrijgbaar met een warme fleecevoering. De handschoenen zijn gemaakt van imitatieleer en hebben daardoor een elegante look.  Lees meer op de website van Epplejeck.

3. Handschoenen Harry’s Horse Thermo Fleece Long (€17,95)
Warme, waterdichte en ademende fleece handschoenen. De boord is extra lang boord zodat je deze goed onder je jas kan stoppen. De binnenzijde is van domy suede voor extra grip. Deze hebben ook nog een erg leuke prijs! Lees meer op de website van Epplejeck.

De meest toffe en trendy ruitersport artikelen vind je bij Epplejeck Horse & Rider Superstore