vindjebuitenrit.nl

TESTED: Handschoenen Epplejeck Negombo

Tijdens de vele buitenritten test ik producten voor Epplejeck. Op een buitenrit kan ik niet zonder rijhandschoenen. Mijn huid is heel dun zonder handschoenen heb ik gelijk blaren of gaan mijn handen zelfs open. Daarom test ik deze keer de handschoenen Epplejeck Negombo.

Je kan kiezen uit de kleuren zwart, wit en donker bruin. Ik heb voor de bruine kleur gekozen omdat het mooi bij mijn bruine Epplejeck Jodhpurs past.

Sjieke leren look Rij handschoenen Epplejeck Negombo
De rijhandschoen ogen rustig. De details die er op zitten zijn subtiel en zorgen dat de handschoen ook weer niet té saai wordt. Ze zijn gemaakt van imitatieleer hierdoor hebben de handschoenen de sjieke look van leer. Terwijl de prijs van de handschoenen erg vriendelijk is je hebt ze al voor €19,95

Pasvorm
Ik heb hele kleine handen vaak S of XS. Van deze handschoen heb ik maat S en die zitten goed. Ze sluiten mooi aan, passen goed bij de vingers, alleen op de rug van mijn hand heb ik iets ruimte over.

Telefoon bedienen met handschoenen aan
Tijdens de buitenritten maak ik vaak foto’s of video’s. Ik ontdekte op rit dat het materiaal van de handschoen zo ontwikkeld is dat je er ook je telefoon mee kan bedienen. Je kan ze dus gewoon aanlaten en een foto maken. Ideaal!

Wassen in de wasmachineHandschoenen Epplejeck Negombo
Rijhandschoenen slijten bij mij altijd heel snel, sommige zien er naar één buitenrit al niet meer uit. Deze handschoenen heb ik inmiddels vaak gedragen en ze zijn nog steeds mooi. Het materiaal kan dus wel wat hebben. Ook handig, de handschoenen kan je wassen in de wasmachine.

Conclusie:
Hele fijne basic rijhandschoenen met een mooie look en fijne details. Het materiaal kan wat hebben en erg fijn dat je je telefoon kan bedienen terwijl je de handschoenen draagt. Ik ga ook maar even de witte handschoenen voor op de wedstrijden bestellen.

Online bestellen bij Epplejeck is zo gepiept. Eerst passen, daarna betalen en gratis verzenden vanaf 49,-