vindjebuitenrit.nl
Hieronder de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar contact@vindjebuitenrit.nl

 

Kan ik een buitenrit reserveren ondanks de coronamaatregelen?

Ja, we mogen weer op buitenrit. We houden ons aan de RIVM maatregelen en de regels die een gemeente extra kan hebben opgelegd. De ritten zijn met 1,5m afstanden. Bij sommige locaties is het zelf poetsen en zadelen van de paarden momenteel niet mogelijk. In de agenda naast de rit kan je zien wanneer je een rit kan reserveren.


Betaal ik meer via de website Vind je Buitenrit?

Nee, de tarieven op Vind je Buitenrit zijn dezelfde tarieven als wanneer je rechtstreeks bij de manege een buitenrit reserveert.


Hoe maak ik een reservering?

Bekijk de video over hoe je een reservering maakt. Je maakt een aanvraag voor de reservering. Wanneer deze definitief is betaal je de buitenrit.


Waarom moet de manege/stal de reservering eerst accepteren?

Paarden zijn geen machines waardoor het kan voorkomen dat een paard kreupel of ziek wordt. Hierdoor kan er onverwachts minder capaciteit zijn op een buitenrit. Het kan ook gebeuren dat er geen paard beschikbaar is dat past bij jouw rijervaring, gewicht of lengte. Veiligheid voor ruiters en de paarden gaat altijd voor. Mocht zo’n geval zich voor doen dan kan de stal in overleg met jouw een andere dag of tijdstip overeenkomen.


Waarom moet ik een account aanmaken?

Dit is om te zorgen dat  de gegevens van de ruiters zoals leeftijd, lengte en gewicht gelijk doorgegeven kunnen worden aan de manege/stal. Deze heeft de gegevens nodig voor het indelen van de paarden. Daarnaast verloopt de betaling van de buitenrit via jouw account.


Hoe maak ik een account aan?

Bekijk de video over hoe je een account aanmaakt. Een account heb je nodig voor het reserveren van een buitenrit.


Wanneer betaal ik de buitenrit?

De buitenrit betaal je vooraf aan de rit. Zodra de manege of stal jouw buitenrit bevestigd hebt betaal je de buitenrit. Dit gaat via je Vind je Buitenrit-account. Je moet dus even inloggen.  Let op je plek is pas definitief nadat je betaald hebt.


Kan ik ook contant betalen?

Contante betaling bij de manege of stal is niet mogelijk.


Kan ik een cap lenen of huren op stal?

Het dragen van een cap is verplicht op de buitenrit. Hierdoor hebben eigenlijk alle stallen een cap te leen. Bij een paar stallen moet je de cap huren denk dan aan bedragen van rond de €2,50 per cap. Wil je weten wat je nog meer neemt op buitenrit lees dan het blog: Wat neem je mee op buitenrit? 


Ik heb geen rijlaarzen wat kan ik het beste dragen?

Mocht je geen rijlaarzen of rijschoenen hebben trek dan regenlaarzen aan. Deze hebben een goed profiel en zijn hoog waardoor je voeten goed in de beugel blijft zitten en je ook niet kan blijven haken omdat de schacht van de laars hoog is. Heb je deze ook niet trek dan de schoenen aan waar ook een goed profiel onderzit. Bij sommige stallen hebben ze rijlaarzen staan die je kunt lenen. Moet dan wel net je maat tussen zitten dus ga hier niet van uit. Wil je weten wat je nog meer neemt op buitenrit lees dan het blog: Wat neem je mee op buitenrit? 


Nieuwe Collectie bij Divoza Horseworld