vindjebuitenrit.nl

Buitenritten in provincie Utrecht

Buitenritten in provincie Utrecht maken is paardrijden door mooie natuurgebieden, prachtige bosgebieden en over de heide. In augustus staat de heide in bloei wat zorgt voor een fantastisch uitzicht vanaf een paardenrug. Op Vind je Buitenrit vind je kleinschalige stallen/manege die unieke buitenritten verzorgen. Hieronder leuke buitenritten in provincie Utrecht:

Buitenrit met IJslanders Hilversumse heide  Buitenrit met IJslanders, Buitenritten in provincie Utrecht
Ga met deze IJslanders mee over de heide.

Dagje paardrijden met de IJslanders naar Lage Vuursche 
Met dezelfde IJslanders kan je ook een dagtocht maken door de bossen naar de Lage Vuursche met een stop om even wat te eten.

Bosrit op Fjorden bij Blaricum 
Op zondag kan je een gezellige buitenrit met Fjorden maken.

Bosrit door Natuurgebied Den Treek 
Op zondagochtend kan je mee op bosrit door natuurgebied Den Treek. Deze manege neemt ook grotere groepen mee op buitenrit, maar rijdt ook als de groep kleiner is.

Thema buitenritten Utrechtse Heuvelrug
Wil je een bijzondere bosrit maken? Regelmatig worden er op zondag thema buitenritten verzorgt. Denk hierbij aan een ouder/kind buitenrit, country rit of een Kerstrit.

Super fijne buitenritten om de provincie Utrecht te ontdekken van de rug van één van de leuke paarden! De buitenritten op Vind je Buitenrit worden (bijna) allemaal in kleine groep gereden, denk aan max 5 ruiters. Vaak wordt er al vanaf 1 ruiter een buitenrit gereden. Check snel alle buitenritten in provincie Utrecht.