vindjebuitenrit.nl

Buitenrit van het jaar 2018

Elk jaar wordt op basis van de reviews van dat jaar de buitenrit van het jaar gekozen. Alleen ruiters die via Vind je Buitenrit een rit hebben gereserveerd kunnen een review achter laten.
Hierbij hebben we twee categorieën. Een buitenrit voor beginners en een buitenrit voor (half) gevorderde. Een beginnende ruiter vraagt andere begeleiding op een buitenrit en een gevorderde ruiter wil juist wat uitdaging op de buitenrit.

In 2018 hebben twee buitenritten de ritten buitenrit van het jaar 2018 gewonnen die al vanaf het begin bij Vind je Buitenrit zijn aangesloten. Super leuk!

Strandrit Zeeland

Strandrit voor de beginnende ruiter

Op het strand paardrijden staat bijna voor elke ruiter wel op de verlanglijst. Op deze strandrit kan je ook als beginnende ruiter terecht. Van alle ruiters die de rit via Vind je Buitenrit hebben gereden beveelt maar liefst 100% de strandrit aan! Ben je een gevorderde ruiter dan kan je ook mee op deze strandrit de rit wordt dan aangepast aan jullie rijniveau.

IJslanderrit over de Heide

Met deze IJslanderrit is het allemaal begonnen! Tijdens één van de heideritten dacht ik: “Hier moeten veel meer ruiters van weten!”
De IJslanderrit is erg leuk voor de gevorderde ruiter, natuurlijk als je een IJslander fan bent maar ook als je eens een keer op een IJslander wilt rijden. Deze paardjes zijn super leuk om te rijden. Ze hebben zelf heel veel zin in de buitenrit. Buitenrit met IJslanders

Ze kunnen tolten, dat is heel bijzonder om te ervaren. Het zit echt heerlijk! De IJslanders kunnen ook lekker galopperen! De omgeving is mooi en de heide is gezellig. Aan het begin van de heide kan het soms wat druk zijn, maar de paardjes vinden dat prima. Als je verder het bos in gaat is de omgeving rustig en mooi.  Er is een buitenrit van 2 uur maar ook een hele leuke dagtocht met de IJslanders van 4 uur met stop voor de lunch. Ga dus mee met deze leuke IJslanders!

Eerdere winnaar buitenrit van het jaar!

In de voorgaande jaren heeft in de categorie beginners deze heerlijke polder en strandrit gewonnen. Deze stal/ buitenrit is ook heel erg leuk voor kinderen. (In 2017 hadden we maar 1 categorie nu hebben we er weer 2)

In de categorie voor (half)gevorderde heeft in 2016 één van mijn favorieten strandritten gewonnen! Deze Exclusieve strandrit te paard. In 2017 heeft deze onwijs leuke dagtocht te paard gewonnen. Deze dagtocht heeft alles polder, duinen met leuke hoogte verschillen en natuurlijk strand!