vindjebuitenrit.nl

Buitenrit op het strand ook jou favoriet?

Wanneer je fan bent van een buitenrit op het strand dan wil je deze 3 strandritten niet missen!

De Napoleon strandrit

Buitenrit op het strandGa mee met deze Napoleon strandrit in Den Helder. Je rijdt eerst door het natuurpark en het bos vervolgens door de duinen van Napoleon. Misschien ken je Fort Kijkduin wel? In dit natuurgebied kan je wilde paarden en Schotse Hooglanders spotten. Dan ga je met de paarden het strand op. Er is ook ruimte om met de paarden even pootje te baden in de zee. Ga mee op deze strandrit & reserveer je plek!

Strandrit op het breedste strand van Nederland

Wil je rijden op één van de breedste stranden van Nederland? Kom dan naar de Vrouwenpolder. Bij deze strandrit maak je eerst een rit door de polder voordat je bij het strand bent. Het strand bij de Vrouwenpolder is breed en ik weet niet waardoor het komt maar het licht is er heel speciaal. Ideaal voor een mooie foto!
Ga mee op deze strandrit & reserveer je plek!

Buitenrit op het strand een exclusieve rit

Tijdens deze strandrit bij Schoorl wordt er in een kleine groep gereden van max 3 ruiters. De weide waar de paarden staan is dichtbij het strand. Je gaat een stukje door de polder, de dijk op. Bovenop de dijk zie je de zee al. Ga je mee op de dagtocht dan kan er ook eerst een langere route door de polder en duinen gereden worden. Deze buitenrit op het strand mag het hele jaar overdag op het strand gereden worden! Ga mee op rit & reserveer je plek.

Nieuwe Collectie bij Divoza Horseworld