vindjebuitenrit.nl

Buitenrit beginners; Super buitenrit!

Als je door het hek loopt bij De Knaagstal kijken lieve en nieuwsgierige paardenhoofden je aan. De sfeer bij De Knaagstal is gezellig en gemoedelijk. Lucinda geeft veel les aan beginnende ruiters. Hierdoor is deze buitenrit beginners prima om mee te beginnen! Buitenrit Beginners

Zelf heb ik een heerlijke buitenrit gemaakt op de Haflinger Mirco. Super lief en braaf paard. De paarden die Lucinda inzet voor de beginnersrit zijn allemaal super braaf. Je mag zelf je paard poetsen en zadelen. Uiteraard is er voldoende hulp als je dit nodig hebt.

Buitenrit beginners; Paard aan de hand

Mocht je nou nog wat onzeker zijn met je buitenrit geef dit dan aan bij Lucinda. Zij neemt dan jouw paard aan de hand mee. Zo weet je zeker dat je paard nergens heen gaat. Waardoor jezelf veel meer ontspannen kan rijden. Misschien vind je alleen bepaalde stukken spannend. Bijvoorbeeld langs het meer geeft dit dan ook aan. Lucinda heeft veel ervaring met het rijden met een paard aan de hand tijdens buitenritten. Hierdoor is dit een uitstekende buitenrit beginners. Helemaal goed voor je eerste buitenrit!

Super brave paarden

Als je klaar bent met zadelen stap je op langs de weg. De paarden zijn dit gewend en staan rustig aan de zijkant van de weg te wachten. De weg is ook niet druk. Dan loop je een stukje langs de weg richting de grasdijk. De paarden zijn dit stuk zo gewend en lopen rustig ondanks het verkeer langs de weg. Soms zien ze iets spannends maar ze houden het bij kijken.

De dijk is een leuk stukje waar je achter de tuinen van mensen langs rijdt met aan de andere kant  uitzicht over de weilanden. In de polder heb je een prachtig uitzicht over het landschap dat typisch is voor Zeeland. Dan kom je bij het strand van het Veerse meer waar je een stukje door het water in kunt lopen met je paard. Daarna een rondje door het bos wat gelijk weer helemaal anders is.

Het is een heerlijke en diverse buitenrit, waarmee je ervaring op doet met strand, weg en bos.  Door de begeleiding van Lucinda is het een goede manier om meer ervaring op te doen met buitenrijden. Heerlijke beginnes buitenrit.


Wil je deze buitenrit rijden?  Reserveer dan direct je plek.