vindjebuitenrit.nl

Winter en buiten paardrijden, vraagt om warme kleding

In de winter kan je nog steeds heerlijk buiten paardrijden! Helemaal wanneer de dag koud en droog is en dan die prachtige winterzon erbij. Geweldig om dan een lekkere buitenrit te maken. Vaak is het dan rustig in het bos of op het strand en ben je alleen je mederuiters en de paarden. Genieten!

Uiteraard is het dan wel belangrijk goed aangekleed op pad te gaan. Vooral als je het snel koud hebt. Hieronder een 3 tips waarmee je lekker warm op pad kan.

In de winter buiten paardrijden, warme handschoenen.

Nieuwe Collectie bij Divoza Horseworld

Wat echt niet kan ontbreken tijdens het buitenrijden in de winter zijn warme handschoenen! Niets erger dan het hebben van koude handen tijdens een buitenrit. Er zijn veel soorten rijhandschoenen voor de winter. Bijna allemaal met een fleece voering wat super werkt! Het is echt een aanrader om daarin te investeren, zodat je lekker kan rijden. Deze rijhandschoenen zijn bijvoorbeeld erg lekker! De bruine rijhandschoenen van Warwick vind ik erg leuk. Doordat ze elastisch zijn passen ze ook erg goed. Deze kan je bijvoorbeeld bestellen bij Divoza. Ze hebben ook andere hele leuke bodywarmers zag ik.

Een warme paardrijbroek een MUST!

Zelf heb ik deze rijbroek van Harry’s Horse. Op een lange dagrit te paard had ik deze aan. Het was in november dus koud en soms ook een beetje miezer regen. Mijn benen bleven heerlijk warm en droog! Waardoor ik ook veel lekkerder kon blijven zitten tijdens al die uren paardrijden. Als mijn benen zo koud worden dan weet ik niet meer hoe ik moet zitten tijdens de buitenrit. Deze Harrys Horse Coldfeet Plus Thermobroek kan je bij Divoza bestellen. Klik op de afbeelding om naar de website van Divoza te gaan.

Warme voeten tijdens het buiten paardrijden.

Ook warme sokken mogen natuurlijk niet ontbreken! Gebruik hiervoor thermo-paardrijsokken zoals bijvoorbeeld deze Jacson Thermo Kniekousen o.a te bestellen bij Horze.nl. Deze zijn nog lekker betaalbaar. Winterlaarzen zouden natuurlijk helemaal top zijn maar is gelijk een grotere uitgaven.

Nog mogelijkheden om je warm aan te kleden en lekker op pad te gaan, ook tijdens de wintermaanden!


Bij Divoza zijn Heel veel Paarden en Ruiter artikelen die je eenvoudig online kan bestellen.

Nieuwe collectie bij Divoza Horseworld!