vindjebuitenrit.nl

Trektocht te paard 3 dagen

Buitenrit

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Buitenrit

  • 350
  • Gasselte, Nederland
  • Gevorderd
  • Paardrijvakanties NL
  • Duur: 3 dagen

Omschrijving

Maak een heerlijke trektocht te paard. Deze trektocht is ook met je eigen paard te rijden. De uitgestrekte bossen van Drenthe zijn ideaal voor een trektocht te paard. Vanuit de manege heb je direct toegang tot meer dan 120 kilometer ruiterpad, waar men zonder kaart of GPS als vreemdeling direct zou verdwalen. Over heel Drenthe ligt zelfs meer als 1000 kilometer ruiterpad, wat ook weer makkelijk aangesloten bereikbaar is via het ruiterpad-netwerk.

De natuur is heel divers tijdens de trektocht te paard. Het zijn de heidevelden, de bossen, de vennetjes, de zandverstuivingen en de onmetelijke stilte die dit gebied zo uniek maken. Uren  kan men hier dwalen zonder stad, fabriek of dorp tegen te komen. Hierdoor is deze trektocht te paard  uniek in zijn soort.

Planning trektocht te paard

Voor de 3 daagse trektocht te paard is er een globale planning. Waarbij er authentieke Drentsche dorpen worden bezocht.

Vrijdag: Vertrek Gasselte en overnachten in Grolloo

Zaterdag: Dagtocht naar Orvelte en overnachten Grolloo

Zondag: Zwerftocht weer naar  Gasselte

De afstanden die er per dag gereden worden kunnen onderling afgesproken worden.  Zo kan de tocht variëren van 15 tot 60 kilometer per dag.

Overnachtingen vinden plaats op de manege in Grolloo. Bij de prijs zit alles inbegrepen de gids tijdens de rit, ontbijt, koffie, thee, frisdrank en lekkere lunch die bij mooi weer een picknick is!

Je bagage wordt tijdens de trektocht vervoerd daar heb je daar hoef je je geen zorgen om te maken. Alleen maar lekker onbezorgd te rijden tijdens deze trektocht te paard. Er zijn zelfs reservepaarden mocht dat nodig zijn!


Trektocht te paard op maat

Wil je exclusief met een eigen groep ruiters op pad dat kan ook? Vanaf 3 ruiters worden er ook trektochten op maat georganiseerd. Dit kunnen dan zo wel 3, 4 als 5 daagse tochten zijn, dat hangt af van wat jullie wensen zijn. Ook kan je kiezen voor andere slaapplekken met veel aanbieders in Drenthe wordt er samengewerkt. Uiteraard kan je de 3 daagse trektocht te paard ook op andere data rijden als je met meer dan 3 ruiters bent. In principe kan er elke dag een trektocht georganiseerd worden! Super leuk voor in jouw vakantie!

Wil je meer weten?
Mail je wensen dan naar contact@vindjebuitenrit.nl en dan maken we een prachtige trektocht voor jullie

Reviews

Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze buitenrit

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalManege Gasselte
AdresLutkenend 19A
Postcode9462 PN
PlaatsGasselte

Meer van deze manege/Stal