vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Trektocht naar de zwemplas

Buitenrit

  • 45
  • Laar, Duitsland
  • Beginner, Half gevorderd, Gevorderd
  • Buitenritten bos & heide
  • Duur: 2 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Bij Jelske kan je terecht voor een heerlijke ontspannen buitenrit. Geen rit is hier hetzelfde! Jelske organiseert kleinschalige buitenritten zodat deze kunnen aansluiten op jouw wensen. Zelden wordt er een groep samengevoegd en anders alleen in overleg.

Super leuke paarden voor de buitenrit!

De leuke paarden van Jelske hebben een heerlijk leven op mooie natuurlandjes of in een paddock paradise om het huis. Er scharrelt een hele beesten bende gezellig om de boerderij en de paarden worden bitloos gereden. Het zijn verschillende types recreatiepaarden, waarvan 2 geschikt voor beginners en 2 voor gevorderden. Jelske zorgt dat je het juiste paard voor je rit krijgt!

Trektocht naar de zwemplas

Deze gevarieerde route gaat onder andere langs het Vogelmeer en is niet zozeer lang (ongeveer 15 km), maar bevat een uitgebreide pauze bij een zwemplas waar een lekkere picknick wordt gebracht. Ook de paarden kunnen er even lekker grazen, en natuurlijk het water in! Sommige paarden vinden het heerlijk, anderen vinden het spannend en stappen aan de hand mee.

Verschillen rijniveau’s op 1 buitenrit 

Deze buitenrit kan ook gereden worden door ruiters van verschillend rijniveau. De rit wordt dan opgesplist  in 2 ritten van 1,5 uur. De beginners rijden dan de heenweg en de gevorderden terug, op de pauze plek komen we allemaal samen en kan iedereen die wil met de paarden het water in. Wanneer je de rit op split is de rit €35,- per ruiter. 

Bij alle ritten is er de optie overnachting+ontbijt te boeken tegen het gereduceerde tarief van 20 euro

Deze stal verzorgd het hele jaar door ritten zoals deze leuke buitenrit: Paardrijden langs de Vecht en over de 7 heuvels of voor beginners de Nederland-Waterland route rit.

Er is de optie voor overnachting+ontbijt bij de rit te boeken tegen het gereduceerde tarief van 20 euro per ruiter! Super fijn als je van ver komt, kan je toch de fijne buitenrit rijden.

Reviews

Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze buitenrit

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalHof van Wolda
AdresWoldaweg 10
Postcode
PlaatsLaar (Grafschaft Bentheim)

Meer van deze manege/Stal