vindjebuitenrit.nl

Trektocht naar de zwemplas

Buitenrit

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Buitenrit

  • 45
  • Laar, Duitsland
  • Beginner, Half gevorderd, Gevorderd
  • Buitenritten bos & heide
  • Duur: 2 uur

Omschrijving

Bij Jelske kan je terecht voor een heerlijke ontspannen buitenrit. Geen rit is hier hetzelfde! Jelske organiseert kleinschalige buitenritten zodat deze kunnen aansluiten op jouw wensen. Zelden wordt er een groep samengevoegd en anders alleen in overleg.

Super leuke paarden voor de buitenrit!

De leuke paarden van Jelske hebben een heerlijk leven op mooie natuurlandjes of in een paddock paradise om het huis. Er scharrelt een hele beesten bende gezellig om de boerderij en de paarden worden bitloos gereden. 

Trektocht naar de zwemplas

Deze gevarieerde route gaat onder andere langs het Vogelmeer en is niet zozeer lang (ongeveer 15 km), maar bevat een uitgebreide pauze bij een zwemplas waar een lekkere picknick wordt gebracht. Ook de paarden kunnen er even lekker grazen, en natuurlijk het water in! Sommige paarden vinden het heerlijk, anderen vinden het spannend en stappen aan de hand mee. De rit begint om 20.00 uur en je rijdt terug in de schemer. Bij een temperatuur boven de 20 graden gaan we naar de zwemplas. Bij de zwemplas is er een pauze met wat lekkers!

Deze stal verzorgd het hele jaar door ritten zoals deze leuke buitenrit: Paardrijden langs de Vecht en over de 7 heuvels of voor beginners de Nederland-Waterland route rit.

Reviews

1 Ervaringen

100% zou deze buitenrit aanbevelen aan een vriend of vriendin


Joyce

Jelske was erg lief en ze vertelde veel en heel liefdevol over de paarden. De paarden waren heel bijzonder en lief. Al met al was het een enorm leuke ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar!

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid4/5
Paarden4/5Begeleiding5/5
Route4/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege3/5

Waardering van de buitenrit

Klantvriendelijkheid

Paarden

Begeleiding

Route

Gezondheid van de paarden

Voorzieningen van de manege

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalHof van Wolda
AdresSchoapdiek 10
Postcode
PlaatsLaar (Grafschaft Bentheim)

Meer van deze manege/Stal