vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Thema buitenritten op Utrechtse Heuvelrug

Buitenrit

  • 67.50
  • Leusden, Nederland
  • Gevorderd
  • Buitenritten bos & heide
  • Duur: 2 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Themaritten zijn altijd zo leuk! Ze hebben net even wat extra’s. Deze manege heeft leuke paarden en er hangt een gezellige huiselijke sfeer op de manege. Regelmatig worden er gave themaritten georganiseerd. Ga mee op één van deze themaritten!


12 juli Countryrit pony’s (jeugd) prijs is €55 incl hamburgermenu
Ga mee op deze bijzondere countryrit door het bos met natuurlijke hindernissen: drafboompjes en desgewenst een sprongetje (waar je ook omheen mag rijden). Ook de hindernissen van de TREC-cursus kom je tegen: een bruggetje, hekje openen, laaghangende takken, de Ierse wal en de waterbak. De “hindernissen” kunnen in stap, draf en galop worden genomen, dit maakt de rit heel toegankelijk. We rijden over spannende paden, over heuvels en smalle doorgangen. Bij thuiskomst staat er een heerlijk hamburgermenu voor je klaar! De buitenrit begint om 14.00 uur en om 16.00 uur ben je weer terug op de manege.

19 juli Ouder-kindrit   prijs is € 60,- euro per duo 

Altijd al eens samen met je familie een mooie buitenrit willen maken? Dan is dit jullie kans! Ga jij  mee met een superleuke buitenrit in het mooie bos van den Treek-Henschoten samen met je vader, moeder, zoon of dochter (ooms, tantes, neefjes en nichtjes mogen natuurlijk ook)? De rit wordt aangepast aan het niveau van de deelnemende ruiters. Dus ook als je niet zo bedreven bent als je zoon of dochter, dan kun je zeker wel mee met deze leuke rit. Bij terugkomst gaan we gezellig met zijn allen zelfgebakken pannenkoeken eten! De buitenrit begint om 15.00 uur en om 16.30 uur ben je weer terug op de manege.

19 juli Ladiesride aansluitend 3 gangen lunch €67.50 

De buitenrit exclusief voor de dames! Inmiddels hebben we een aantal Ladies Rides gehad….. en met succes!! Het is ontzettend leuk om op een andere manier met elkaar te rijden door het mooie landgoed Den Treek-Henschoten en gezellig bij te kletsen onder het genot van een heerlijke 3-gangen lunch. Het programma ziet er als volgt uit. Graag om 9.30 uur op de manege voor ontvangst met koffie/thee met lekkers De buitenrit is van 10.30 tot 12.30 uur inclusief  prosecco/glühweinstop, rond 13.00 is de “Ladies 3-gangen Lunch” met 1 gratis drankj

Dit zijn de verplichte kledingvoorschriften voor tijdens de ritten:
– Draag een rijbroek
– Draag rijlaarzen of Chaps met Jophurs. Alleen Jophurs zonder Chaps is niet toegestaan.
– Draag een veiligheidscap met EU-merk
– Draag handschoenen.Tijdens de Corona-periode  verhuren wij geen caps/chaps of ander materiaal en is rijden met handschoenen verplicht!
Let op er geldt een max gewicht van 90 kg op de buitenritten.

Zijn er op de zondag dat je wil rijden geen themaritten? Je kan dan ook op zondag van 10.00 tot 12.00 uur mee op de “gewone” buitenritten. Reserveer hier je plek op de buitenrit Landgoed den- Treek/ Henschoten


 

Reviews

Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze buitenrit

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalManege de Treekhoeve
AdresWaterlooweg 32
Postcode3832 RX
PlaatsLeusden

Meer van deze manege/Stal