vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Strandrit Zeeland. Geweldig strand & lieve paarden

Buitenrit

  • 37.50
  • Vrouwenpolder, Nederland
  • Beginner, Half gevorderd
  • Buitenritten op het strand
  • Duur: 1,5 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Een strandrit te paard Zeeland is geweldig. Er is een fantastisch strand om op te rijden. Vanaf 1 mei t/m 1 oktober mag er overdag niet op het strand worden gereden en worden de strandrit te paard Zeeland in de ochtend of in de avond gereden. Er mag dan op het strand gereden worden voor 10.00 uur of in de avond na 19.00 uur gereden. Wil je wel graag overdag paardrijden dan kan er een bosrit gemaakt worden.

Haflingers & KWPN’ers

Bij deze stal zijn er haflingers om mee te gaan op buitenrit. Deze zijn allemaal super braaf en bomproef maar heel leuk hebben wel lekker pit. Als je gaat draven en galopperen dan hebben ze daar lekker zin in. Ik vind het fijn als de paarden ook van de buitenritten genieten en dat doen deze zeker!

Daarnaast zijn er 3 rij-paarden. Dit zijn KWPN’ers, deze paarden zijn alleen geschikt voor de gevorderde ruiter. Ze zijn ook heel braaf maar moeten gewoon iets meer gereden worden. Een gevorderde ruiter ben je als je minimaal 6 jaar rijervaring hebt en gewend ben aan het maken van buitenritten. Er zijn leuke strandritten Zeeland van 3 uur voor de gevorderde ruiter.

Ben je beginner dan wordt er alleen stap gereden tijdens de strandrit te paard Zeeland. Je bent beginner als je korter dan 4 jaar rijervaring hebt. Rijdt je tussen de 4 en 6 jaar en beheers je alle gangen van stap, draf en een hand galop dan heb je het rijniveau half gevorderd.

Een beginnende ruiter ben je als je minder dan 4 jaar rijervaring hebt. Bij beginners gaan we er wel vanuit dat je al rijervaring hebt, anders ben je onervaren. Voor de beginnende ruiter is een 1,5 uurs strandrit. 

Strandrit te paard Zeeland. Prachtig breed strand.

Vanuit de stal loop je een redelijk stuk langs landelijke weggetjes. De paarden vinden dit prima. Wij zijn van alles tegengekomen mijn haflinger gaf geen kik. Daarna komen we op het strand. Hier in de Vrouwenpolder hebben ze een fantastisch strand. Er wordt gezegd dat dit het breedste strand van Nederland is. Uiteraard is dit wel afhankelijk van eb en vloed. Wil je weten hoe mijn strandrit Zeeland was? Lees dan mijn blog Buitenrit Zeeland.

Ben je op vakantie en heb je geen cap bij je? Op stal zijn enkele caps te leen. Geef het dan aan bij de reservering.


Wil je langer op pad? Bij deze stal zijn er ook strandrit te paard Zeeland van 2 uur.

Is je rijniveau gevorderd en wil je juist langer op pad. Er zijn ook heerlijke strandritten Zeeland voor de gevorderde ruiter van 3 uur.

Reviews

5 Ervaringen

100% zou deze buitenrit aanbevelen aan een vriend of vriendin


Pepijn

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Marlon

Vriendelijk ontvangst en hele fijne en persoonlijke begeleiding! De paarden waren heel rustig en gemakkelijk in de omgang, zelfs voor een beginner. De route door de duinen en over het strand was heel mooi, en duurde ruim 1.5 uur! Een echte aanrader voor iedereen!

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Yvonne

Heel leuke buitenrit door de duinen, over het strand en door het dorp. Sophie is heel aardig en behulpzaam. Het was superkoud, dus het kopje thee na afloop was heerlijk! We komen beslist nog eens terug.

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route4/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege4/5

Jennifer

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Anoniem

Heel erg genoten van de prachtige omgeving, de professionele en warme begeleiding van Sophie, en van de heerlijke paarden. Je voelt dat Sophie dit met hart en ziel doet en dat toont zich in alles. Absoluut een aanrader. Ik kom zelf zeker nog een keer terug!

Waardering van de buitenrit4/5Klantvriendelijkheid4/5
Paarden4/5Begeleiding4/5
Route4/5Gezondheid van de paarden4/5
Voorzieningen van de manege4/5

Waardering van de buitenrit

Klantvriendelijkheid

Paarden

Begeleiding

Route

Gezondheid van de paarden

Voorzieningen van de manege

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalSophie's Choice
AdresLepelstraat 6
Postcode4354 KK
PlaatsVrouwenpolder

Meer van deze manege/Stal