vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Strandrit met IJslanders (bitloos)

Buitenrit

  • 65
  • Anna Paulowna, Nederland
  • Beginner, Half gevorderd, Gevorderd
  • Buitenritten op het strand
  • Duur: 3,5 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Ga mee op deze kleinschalige IJslanderrit. Er wordt met max 4 ruiters gereden. Bij zo’n exclusieve rit voelt het niet als een georganiseerde buitenrit maar dat je gewoon lekker opstap gaat met deze leuke IJslanders en de begeleiding! Je kan er helemaal jullie eigen buitenrit van maken. De strandritten zijn op aanvraag. 

Veel verschillende routes om te ontdekken

Vanuit de stal ga je de buitenrit maken door de polder naar het strand. Er zijn ook stukken over de weg en landweggetjes de IJslanders zijn nergens bang voor en zeer verkeersmak. Dat is dus geen enkel probleem.

Tijdens de rit heb je bijvoorbeeld een prachtig uitzicht over de polder als je over de dijk rijdt. Er worden geen standaard routes gereden het voordeel hiervan is dat de paarden luisteren naar wat je wilt doen en niet op de automatische piloot  een rondje lopen. De IJslanders kunnen goed Tölten, als je de goed hulpen geeft. Deze worden door de begeleiding uitgelegd.

De paarden worden bitloos gereden

De IJslanders worden goed verzorgd en staan eigenlijk altijd lekker buiten. Wat ik ook erg leuk vind is dat de paarden bitloos worden gereden. Er worden prachtige hoofdstellen gebruikt, al het tuig wat wordt gebruikt tijdens de rit is goed verzorgd en van goede kwaliteit.
Er is zelfs de mogelijkheid om de rit of een stukje van de rit op een goede barebackpad te rijden. Ik heb het geprobeerd het was fantastisch!

Let op! IJslanders zijn kleine en sterke paarden, om het welzijn van de IJslanders te waarborgen hanteren we een max gewicht van 85 kg

Heb je nog niet veel rijervaring? 
Dan kan je mee met de beginner buitenrit met IJslanders van 1 uur. Dan wordt er een rustige rit gereden in de polder. Bij de echte beginners wordt je paard vastgehouden door de begeleider van de rit.

Reviews

Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze buitenrit

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalStal Zijperdijk
AdresZijperdijk 1
Postcode
PlaatsAnna Paulowna

Meer van deze manege/Stal