vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Rit met eigen paard Bergen/Castricum

Buitenrit

  • 45
  • Castricum aan Zee, Nederland
  • Gevorderd
  • Duur: 2,5 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Heb je een eigen paard, ben je jouw standaard rondje wel een beetje zat? Wil je rondgeleid worden door de prachtige omgeving van Bergen en Castricum? Meld je aan voor deze rit met eigen paard en geniet van een buitenrit met gids van circa 2,5 uur. In overleg gaat de buitenrit over het strand en door bos en/of duin. In het duingebied heb je kans op het spotten van Schotse hooglanders en wilde paarden.

Verzorgde weekend rit met eigen paard

Je hebt niet alleen een gids tijdens de rit die de mooiste plekjes laat zien, ook wordt er voor de inwendige mens gezorgd. Met een goed verzorgde lunch op locatie!

Voor de natuurgebieden heb je een duinpas nodig deze is in de prijs van de rit inbegrepen. De weekend rit begint meestal om 10.00 uur in overleg kan er eventueel een andere tijd worden afgesproken. De totaal prijs voor deze buitenrit is €40,-

Rit met eigen paard  

Naast het weekend ben je ook op door de weekse dagen van harte welkom op de buitenritten. Deze rit is €35,-  er is geen lunch bij inbegrepen. De buitenritten starten in overleg, meestal is dit om 16.00 uur. In de zomermaanden kunnen er ook fijne avondritten gereden worden! Deze starten meestal of om 19.00 uur. Als je doordeweeks reserveert passen we de prijs aan voordat je de buitenrit betaalt.

De buitenritten gaan door bij aanmelding van minimaal (2 ruiters).  Uiteraard wordt er rekening gehouden met wensen snelheid en de afstand die jij wilt rijden tijdens de rit.

Stallingsmogelijkheden

Kom je van ver? Er zijn ook mogelijkheden om je paard te stallen. De kosten voor buitenrit met eigen paard zijn dan €70,- voor de buitenrit met gids, stalling, duinpas en de lunch tijdens de buitenrit. Wil je hiervan gebruik maken? Geef dit in een bericht aan bij de reservering dan passen we het bedrag aan!

Reviews

Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze buitenrit

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalGids te Paard
AdresZuiderdijkje 1
Postcode1901 MR
PlaatsCastricum