vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Privé buitenrit over strand, duinen en bos

Buitenrit

  • 105
  • Hellevoetsluis, Nederland
  • Gevorderd
  • Buitenritten op het strand
  • Duur: Vanaf 2 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Deze manege is lekker dichtbij het strand gelegen en op het strand mag je hele jaar door ook overdag paardrijden. De buitenrit gaat naar de duinen en een lekker lang stuk over het strand.

Buitenrit op maat

Deze privé buitenrit wordt op maat gesneden voor jou vanaf 2 personen (1 persoon is mogelijk dan betaal je de prijs voor 2 personen). Tijdens deze prive buitenrit wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw wensen en geheel aangepast wordt aan je/jullie niveau van rijden. Je kan mee op strandrit vanaf 14 jaar anders kan er een mooie bosrit gemaakt worden.

Bitloos paardrijden op het strand

De rit kan naar de duinen, het strand en het bos, maar ook in de polder kunnen we een leuke  prive buitenrit. Wat nog goed is om te weten dat de paarden bitloos worden gereden. De paarden zijn super braaf en ontspannen op buitenrit. Wel hebben ze er zin in en zijn ze lekker voorwaarts. Wij reden in de duinen een duin op en mijn Robin had er lekker veel zin in. Wil je weten hoe mijn strandrit Rotterdam was? Lees dan mijn blog Bitloos paardrijden op het strand. 

Prijzen van de Privé Buitenrit

Op de privé buitenrit gaan er geen andere ruiters mee. Hierdoor zijn de prijzen anders dan bij de groepsritten. De privé ritten werken met een totaal prijs van de rit.  In het systeem kan dit nog niet ingevoerd worden na je reservering wordt de prijs aangepast.

2 uur buitenrit (2 personen) €105
2 uur buitenrit (3 personen)
2 uurs buitenrit vanaf (4 personen)
€145
€40,- per ruiter
2,5 uur buitenrit (2 personen) €120
2,5 uur buitenrit (3 personen)
2,5 uur buitenrit (vanaf 4 personen)
€160
€ 47,50 per ruiter
3,5 uur buitenrit (2 personen) €150
3,5 uur buitenrit (3 personen)
3,5 uur buitenrit (vanaf 4 personen)
€200
€ 65,- per ruiter

Wanneer je de prijzen vergelijkt met de groepsbuitenritten betaal je €20,- extra voor een privé buitenrit. Ben je met meer dan 4 ruiters? Dan gelden de normale tarieven voor de strand- en bosritten en wordt de prijs per ruiter berekend.

Praktische informatie over deze strandrit

Tijdens het rijden is het dragen van een veiligheidscap verplicht. Als je niet in het bezit bent van een cap, dan kan je er een lenen van de manege. Verder dien je geschikt schoeisel te dragen, paardrijlaarzen of stevige schoenen met een laag hakje (verplicht).

Reviews

Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze buitenrit

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalIron Horse Ranch
AdresIkkerseweg 2
Postcode3222 EJ
PlaatsHellevoetsluis