vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Prachtige Veluwe buitenrit met Friezen!

Buitenrit

  • 45
  • Emst, Nederland
  • Half gevorderd, Gevorderd
  • Buitenritten bos & heide
  • Duur: 1,5 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Houd je van Friezen? Dan zit je bij deze stal goed! Hier kan je namelijk 7 dagen in de week terecht om een buitenrit met Friezen te maken. Je bent welkom vanaf het rijniveau half gevorderd, maar ook voor de gevorderde ruiters is deze buitenrit erg leuk. De paarden worden heel goed verzorgd. De Friezen krijgen elke ochtend alle tijd om paard te zijn in de wei. Hierdoor zijn de paarden voorwaarts en alert tijdens de buitenritten. Ze hebben er zelf namelijk ook veel plezier in.

Veluwe buitenrit op maat

Wat verder bijzonder is dat elke buitenrit maatwerk is. Dit houd in dat je, op verzoek, alleen rijdt met de groep waarmee je boekt tot maximaal 10 ruiters ben je welkom. Hierdoor kan de buitenrit goed aangepast worden op het rijniveau en de samenstelling van de groep. De maatwerk ritten zijn vanaf 2 ruiters te reserveren. De prijs per ruiter vanaf 3 ruiters en meer is €40,- 

Paul is Orun gediplomeerd en begeleidt de ritten met een elektrische mountainbike zodat hij niet alleen de hekken kan opendoen tijdens de route maar daardoor ook contact kan houden met alle ruiters t.b.v. de veiligheid en voor een paar  leuke foto’s en filmpjes, daarnaast heeft hij veel kennis van de omgeving, paarden en paardrijden en deelt deze kennis graag met zijn gasten.

Deze 1 uurs buitenrit gaat door het natuurgebied Het Wisselse Veen. Dit is een afwisselend gebied op de grens van de hoge droge Veluwe en lage natte gebieden. Er lopen een aantal mooie beken door het gebied. Ben je een gevorderde ruiter ga dan mee op de 2 uurs buitenrit met Friezen

Voor de beginnende ruiter wordt er een staprit van 1 uur gereden

Let op: het maximale gewicht van de ruiter op deze buitenrit is 85kg. Dit om het welzijn van de paarden te kunnen waarborgen.

Veluwe buitenrit maken met een gecombineerde groep

Wil je een buitenrit maken met een gecombineerde groep van onervaren en gevorderde ruiters? Dit kan met het wagen- en zadelarrangement. Je niet paardrijdende ouders, familie of vrienden kunnen mee in de menwagen (max. 7 personen). Jijzelf en andere gevorderde ruiters kunnen er per paard mee op de buitenrit. Men arrangement  vanaf €45,- per uur max 5 personen op wagen of vanaf €70,- per uur max 7 personen. Prijs per ruiter te paard is €20,- per uur.

Wanneer je een reservering maakt voor het wagen- en zadelarrangement geef dit aan in een opmerking, dan passen we de reservering aan in het systeem. 

Reviews

2 Ervaringen

100% zou deze buitenrit aanbevelen aan een vriend of vriendin


Anniek

Waardering van de buitenrit4/5Klantvriendelijkheid4/5
Paarden5/5Begeleiding4/5
Route4/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege4/5

Jeannette

Zondermeer de paarden, die zijn geweldig. De paarden worden supergoed verzorgd, zien er werkelijk prachtig uit. De omgeving is ook de moeite waard.

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid4/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route4/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Waardering van de buitenrit

Klantvriendelijkheid

Paarden

Begeleiding

Route

Gezondheid van de paarden

Voorzieningen van de manege

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalStalhouderij Het Zwarte Paard
AdresLaarstraat 40
Postcode8166 GS
PlaatsEmst

Meer van deze manege/Stal

×
Vraag over een buitenrit?
Stuur een appje
Show Buttons
Hide Buttons