vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Paardrijvakantie Ardennen. Wat een geweldige ervaring.

Buitenrit

  • 185
  • La Roche-en-Ardenne, België
  • Gevorderd
  • Paardrijvakanties NL & B
  • Duur: 1,5 dag

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Deze korte paardrijvakantie bestaat uit een halve dagtocht, overnachting met ontbijt en de dag erna een onvergetelijke dagtocht met een heerlijke lunch. De tochten worden op Merens paarden gemaakt. Een Merens is een sterk paard maar niet al te groot en kan maximaal 85 kg dragen.

Minimale leeftijd voor deze buitenrit is 14 jaar. Minimaal aantal jaren rijervaring is 4 jaar. De buitenrit kan je vanaf 2 ruiters reserveren. Ben je alleen dan kan je even mailen naar contact@vindjebuitenrit.nl dan kunnen we kijken of je kan aansluiten bij een rit.

Aankomst dag een halve dagtocht

Op de dag van aankomst verzamel je rond 14.00 uur bij Christine. Die dag maak je nog een heerlijke halve dagtocht. Na de tocht kan je lekker bij het haardvuur zitten. Vanuit de kamer heb je een prachtig uitzicht. In overleg kan je bij Christine eten of ergens anders in de omgeving. Voor beide opties komen hiervoor nog kosten bij.

Adembenemende dagtocht

De volgende dag ga je weer op pad en maak je een heerlijke dagtocht met een lunch. In de zomer bij mooi weer kan er onderweg buiten geluncht worden. Is het weer minder goed dan rijdt je terug naar stal. Kan je lekker opwarmen en droog lunchen. In de middag ga je weer op pad en ontdekt dan weer een nieuwe route. Lees mijn blog over Paardrijden in de Ardennen om te lezen hoe het was!

Wanneer je reserveert neemt Christine contact met je op on het e.a. nog met je te bespreken. De stal ligt in het Frans-spreekende gedeelte van België. Christine doet haar best om Nederlands met je te praten, wat heel goed gaat. Het kan hierdoor zijn dat het soms ander klinkt dan dat je gewend bent.

Reviews

1 Ervaringen

100% zou deze buitenrit aanbevelen aan een vriend of vriendin


Nienke

Prachtige omgeving en uitdagende en afwisselende route. De paarden waren super braaf en we werden erg gastvrij ontvangen.

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden4/5
Voorzieningen van de manege4/5

Waardering van de buitenrit

Klantvriendelijkheid

Paarden

Begeleiding

Route

Gezondheid van de paarden

Voorzieningen van de manege

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalVilla Les Olivettes
AdresChemin de Soeret
Postcode6980
PlaatsLa Roche-en-Ardenne