vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Paardrijden op Kreta: ruige bergen & adembenemend uitzicht

Buitenrit

  • 960
  • Country Hotel Velani, Avdou, Griekenland
  • Half gevorderd, Gevorderd
  • Paardrijvakantie ver weg
  • Duur: 7 nachten

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Paardrijden op Kreta dat betekent rijden door ruige bergen mooie uitzichten op de helder blauwe zee. Ook al is Kreta heel toeristisch, je kan er nog ongelimiteerd paardrijden in de rustige natuur. Olijfboomgaarden, oude vestingen met mythen, oude paden en zelfs nog verlaten stranden.

Vanaf je verblijf  heb je uitzicht over de Langada vallei waar de Apposelemis rivier doorheen stroomt en aan de achterkant rijzen de Dikti bergen. Hier zweeft de Griffon gier door de lucht. Ook is de locatie omgeven door eikenbossen en zijn er veel bloemen waaronder orchideeën. Het gebouw is opgebouwd uit natuurlijke stenen van het land zelf, waardoor het een robuust uiterlijk heeft.

De paarden tijdens het paardrijden op Kreta 

Er zijn 14 paarden en 2 pony’s. Twee Arabieren, één Berber, twee volbloeden, vier KWPN-ers, vier Griekse volbloeden en één Hannoveraan. Voor de kinderen is er een Welsh pony. De stallen zijn eveneens uit natuurlijke stenen opgetrokken en paard vriendelijk ontworpen. De paarden kunnen alle vanuit hun half open stallen (meestal twee paarden per stal) zo de paddocks inlopen, wanneer ze maar willen. De paarden hebben ruimte, buitenlucht en contact met andere paarden en zijn daarom blije paarden.  Er wordt gereden met Engelse zadels. De paarden zijn sterk door het klimmen in de bergen, betrouwbaar, goed getraind en kalm in het hoofd.

Vanuit het heerlijke country resort in de bergen, maak je trails in de omgeving waarbij je veel klimt en kan genieten van prachtig uitzicht over de bergen.

Praktische informatie de paardrijvakantie

Vliegen op Heraklion waar u wordt opgewacht en per auto naar de country resort gereden
Periode: gehele jaar open Alle dagen mogelijk kort of lang verblijf trektochten
Reserveringen op basis van beschikbaarheid
Duur: 7 nachten/8 dagen rijden/3-6 uur per dag in het zadel
Niveau: vanaf half gevorderd
Groepsgrootte: vanaf 2 ruiters
Max. gewicht: 95 kg

Meer informatie over paardrijden op Kreta.

Kan je niet wachten om te gaan paardenrijden op Kreta?Geef via een reservering aan dat je interesse hebt en we nemen contact met je op om alles op je wensen af te stemmen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Geef dan door dat je via Vind je Buitenrit komt en je ontvangt een leuke verrassing als je hebt geboekt!

Reviews

Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze buitenrit

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalPaardenPas
AdresAmstelveenseweg 286-I
Postcode1075 XX
PlaatsAmsterdam

Meer van deze manege/Stal