vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Paardrijden langs de Vecht met de 7 heuvels (Bitloos gereden)

Buitenrit

  • 40
  • Laar, Duitsland
  • Gevorderd
  • Buitenritten bos & heide
  • Duur: 2 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Bij Jelske kan je terecht voor een heerlijke ontspannen buitenrit. Geen rit is hier hetzelfde! Jelske organiseert kleinschalige buitenritten zodat deze kunnen aansluiten op jouw wensen. Zelden wordt er een groep samengevoegd en anders alleen in overleg.

Super fijne en leuke paden!

De leuke paarden van Jelske hebben een heerlijk leven op mooie natuurlandjes of in een paddock paradise om het huis. Er scharrelt een hele beesten bende gezellig om de boerderij en de paarden worden bitloos gereden.

Klimmen maar! Op heerlijke slingerpaadjes tegen de 7 heuveltjes op.

De route van 2 uur gaat langs langs de oevers van de Vecht tot aan de 7 bergjes. Aan beide zijden van de rivier loopt een trekkerspoor door het gras of een verhard fietspad en in totaal loopt dat zo’n 40 kilometer door. Voor de gevorderde ruiter ideaal voor een mooie galop en voor beginners overzichtelijk en rustig zo zonder verkeer in het open rivierenlandschap. Bij iedere brug kun je oversteken en langs de andere kant terug, of met een ommetje naar huis over landweggetjes als je wel genoeg rivier gezien hebt.  Aan de Vecht ligt ook een natuurgebiedje ‘de 7 bergen’: 7 heuvels met smalle slingerpaadjes omhoog en omlaag, maar onderlangs loopt ook een wat breder zandpad. Het mooie is dat de eerste heuvel vrij rustig is en bij iedere heuvel wordt het iets steiler en spannender, maar er is na iedere heuvel de mogelijkheid om verder te gaan over het veilige zandpad. Al met al een gevarieerde route!

Ben je een beginnende ruiter en wil je ook een leuke buitenrit maken? Dat kan dan is er een fijne buitenrit paardrijden langs de Nederland-Waterland route. 

Reviews

2 Ervaringen

100% zou deze buitenrit aanbevelen aan een vriend of vriendin


Claudia

Een echte aanrader. Wat hebben we genoten van deze mooie route! De paarden zijn erg goed verzorgd en erg lief! Ook de begeleiding was op en top! Neemt alle tijd en zeer vriendelijk. Mijn dochter en ik komen zeer zeker terug!!

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Iris

We hebben heel erg genoten van de rit en het verblijf. We zijn een nachtje blijven slapen. Ontzettend gastvrij ontvangen en heerlijk gegeten. De rit duurde langer dan gepland en was heel erg gaaf. De paarden stonden er gelukkig bij en beleefde zelf ook plezier aan de rit! Aan het einde van de rit was het al donker, wat ook een hele bijzondere ervaring was. Super lieve paarden en een avontuurlijke rit. De paarden worden bitloos gereden en er is heel veel respect en aandacht voor het welzijn van de paarden! Wij komen zeker terug!

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Waardering van de buitenrit

Klantvriendelijkheid

Paarden

Begeleiding

Route

Gezondheid van de paarden

Voorzieningen van de manege

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalHof van Wolda
AdresSchoapdiek 10
Postcode
PlaatsLaar (Grafschaft Bentheim)

Meer van deze manege/Stal