vindjebuitenrit.nl

Paardrijden langs de Nederland-Waterland route (Bitloos)

Buitenrit

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Buitenrit

  • 35
  • Laar, Grafschaft Bentheim, Duitsland
  • Beginner, Half gevorderd, Gevorderd
  • Buitenritten bos & heide
  • Duur: 1,5 uur

Omschrijving

Bij Jelske kan je terecht voor een heerlijke ontspannen buitenrit. Geen rit is hier hetzelfde! Jelske organiseert kleinschalige buitenritten zodat deze kunnen aansluiten op jouw wensen. Zelden wordt er een groep samengevoegd en anders alleen in overleg.

Super leuke paarden voor de buitenrit!

De leuke paarden van Jelske hebben een heerlijk leven op mooie natuurlandjes of in een paddock paradise om het huis. Er scharrelt een hele beesten bende gezellig om de boerderij en de paarden worden bitloos gereden. Het zijn verschillende types recreatiepaarden, waarvan 2 geschikt voor beginners en 2 voor gevorderden. Jelske zorgt dat je het juiste paard voor je rit krijgt!

Buitenrit: Nederland-Waterland route

Langs dijken, slootkanten en stuwdammen rijden we zoveel mogelijk onverhard richting het Vogelmeer, een natuurgebiedje voor watervogels. ‘s Zomers een broedplaats en leefgebied, ‘s winters een fijne tussenstop tijdens de trek naar het zuiden van vogels uit het noorden. De terugweg over de zandafgraving heeft wat leuke bergop/bergafjes en gaat verder over landweggetjes naar huis. Voor Gevorderden is deze 1,5 uursrit iets uitgebreider met stukken galop, voor beginners is het een stap/draf rit met eventueel ook de mogelijkheid om vanaf de grond of als handpaard begeleid te worden.

Ben je een gevorderde ruiter? Dan kan je ook mee naar de buitenrit langs de vecht en de 7 heuvels of mee op deĀ Nachtrit: paardrijden bij volle maan!

Reviews

3 Ervaringen

100% zou deze buitenrit aanbevelen aan een vriend of vriendin


Nadia

De buitenrit was in 1 woord: geweldig. Ik heb heel erg genoten van het geheel. De paarden komen nieuwsgierig naar je toe en zijn heel lief. Daarnaast is Jelske een goede begeleider die haar paarden goed kent, wat de rit een stuk fijner maakt. We hebben langs een prachtige route gereden met veel diversiteit zodat het ook net een avontuur was. Ik kom zeker nog een keer terug!

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege4/5

Masha

Prachtige rit in de natuur.

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid4/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege4/5

Mark

Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen door Jelske. Onder genot van wat eten en drinken leuke gesprekken gevoerd en informatie gekregen over de paarden en de werkwijze hoe Jelske met de paarden omgaat. Paarden staan er heel goed bij en worden uitstekend verzorgd. Materialen zijn perfect in orde. Buitenrit was super leuk langs een mooie route. Begeleiding tijdens de rit is uitstekend. We komen zeker terug!

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Waardering van de buitenrit

Klantvriendelijkheid

Paarden

Begeleiding

Route

Gezondheid van de paarden

Voorzieningen van de manege

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalHof van Wolda
AdresSchoapdiek 10
Postcode
PlaatsLaar (Grafschaft Bentheim)

Meer van deze manege/Stal