Bosrit 3 uur paardrijden bij Boedapest

PA190006
P5080329HHPErdotarcsa 31-7-2015dP5080331
€30,-
Niveau: Gevorderd
Categorie:

Let op reserveer de buitenrit ruim van te voren. De aanvraag voor de buitenrit moet minimaal 2 dagen van te voren bij ons binnen zijn.

De prijzen zijn verschillend in het laag en hoog seizoen. Het systeem berekend automatisch de prijs die bij het seizoen past.

Divoza Horseworld

Alle aanbiedingen van Pets Place

Avontuurlijk paardrijden Boedapest

Ben je in Boedapest en omgeving en wil je graag paardrijden? Dit is geweldig adres voor paardrijden Boedapest. Op nog geen uur afstand met de auto vanaf het centrum van Boedapest kan je een geweldige buitenrit maken. Ontdek nog meer van Hongarije en dan per paard.  Paulus en Sylvia hebben hier een heerlijke plek waar je buitenritten kunt rijden op lieve en betrouwbare paarden.

Je rijdt door (graan)velden of dwars door de zonnebloemvelden. Langs of door de bossen met wild paden. Paardrijden Boedapest is geen bordjes volgen op  speciale ruiterpaden. Het is een heerlijke avontuurlijke buitenrit. Echt buitenrijden. Hierdoor zijn dit erg leuke buitenritten voor de gevorderde ruiter.

Paardrijden Hongarije: geen bordjes maar wild paden

Tijdens de rit maken we gebruik van tractorsporen en wildsporen. Het is heerlijk om zo in de natuur te rijden. Een van deze sporen liep dood en we moesten dwars door een akker verder. Avontuurlijker kan niet. Het motto tijden de buitenrit is: “er is geen weg terug”, dus geen braaf rondje die de paarden uit hun hoofd kennen. Je gaat nooit dezelfde weg terug (uitzondering daar gelaten, veiligheid boven alles).

We rijden vroeg in de ochtend en komen veel wild tegen. We staan zomaar oog in oog met een prachtige hert. Verder op komen we wilde zwijnen en een ree tegen. Vaak zie je tijdens de buitenrit ook vossen of wilde boskatten. Sylvia vertelt dat de natuur hier elk jaar anders is doordat de boeren elk jaar wat anders op hun akkers zetten. Daardoor veranderd het uitzicht op de paden elk jaar en lijken de routes anders. Je raakt dus niet uitgekeken. Het komt zelfs voor dat het pad is omgeploegd en moet je een andere route zoeken. Elke keer is het weer een belevenis om hier in de velden te rijden.

Helemaal voldaan van deze prachtige buitenrit komen we weer terug op de manege. Wat heerlijk Paardrijden nabij Budapest is echt buitenrijden!

Paardrijden Boedapest is jouw kans om de omgeving en Hongarije te ontdekken.


Extra bijzonder aan deze buitenrit

Tijdens de buitenrit rijd je heerlijk off road omdat er in Hongarije geen ruiterpaden zijn. Dit is echt buitenrijden!

 

Opstap locatie

Adres Falujárók útja 8
Postcode / Plaats H-2177 Erdõtarcsa

Meer ritten

Waardering

Er zijn nog geen waarderingen voor deze rit ingevuld