vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Paardrijden Amsterdam buitenrit in de polder

Buitenrit

  • 25
  • Amsterdam, Nederland
  • Gevorderd
  • Buitenritten in de polder
  • Duur: 1 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Paardrijden Amsterdam is een buitenrit rijden in de polders rondom Amsterdam.
Deze buitenrit is perfect om even te ontspannen uit alle dagelijkse beslommeringen.  Verder is er geen gedoe, niet lang reizen, makkelijk parkeren langs de weg, ontspannen sfeer op stal dus gewoon lekker een buitenrit maken. Ik noem het mijn Even-Lekker-de-Stad-Uit-Buitenrit.

Het hele jaar door wordt er gereden met de IJslanders. Het is heerlijk weer voor de winter als ik de buitenrit door de polder maak. Wil je weten hoe die buitenrit was? Lees dan mijn blog: Ontspannen IJslanderrit voor gevorderden

Buitenrijden in kleine groepen

Afke rijdt vaker met kleine groepen en vertrekt al als er 1 ruiter is. De ritten worden tussen 10.00 uur en 14.00 uur ingepland. Je mag zelf je IJslander poetsen en zadelen. Afke heeft ook veel ervaring met kinderen en die zijn dan ook van harte welkom op haar IJslanders. Voor deze buitenrit heb je goede rijervaring nodig dus je moet de stap, draf en galop goed beheersen. Kinderen vanaf 10 jaar, met minimaal 2 jaar manege ervaring zijn welkom. Je hebt voor deze rit dus rijervaring nodig. 

Zomerse avondritten

Vanaf april tot oktober zijn er ook avondritten op dinsdag en donderdag. Heerlijk aan het einde van de dag nog even genieten van het mooie weer op een rit. De buitenritten beginnen dan om 19.00 uur.

Let op! Het max gewicht van de ruiter is op deze buitenrit 80kg. De min leeftijd voor de rit is 18 jaar!

Ben je nog geen gevorderde ruiter? Bij Afke kan je ook een beginnersrit maken met 1 op 1 begeleiding. Ga naar de beginners buitenrit. 

Reviews

1 Ervaringen

100% zou deze buitenrit aanbevelen aan een vriend of vriendin


Danielle

Ik had nog nooit op een IJslander gereden. Afke vroeg wel vooraf of ik daar ervaring mee had. ‘Nee, moet dat?’ vroeg ik heel onwetend. ‘Moet niet, maar IJslanders hebben twee extra gangen buiten de reguliere 3 gangen’. Wat cool!! En ja hoor nu ben ik verslaafd aan tölten. Het is zo ontzettend ontspanning! En daar kwam ik nu juist voor. Het was ijskoud, mijn tenen vroren eraf maar toch heb ik zo genoten. De omgeving was een rustige polder in combinatie met rustige wegen. Ideaal en de IJslanders waren natuurlijk super cool. Die verblikte of verbloosde niet van een vrachtwagentje of aanhanger.

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege3/5

Waardering van de buitenrit

Klantvriendelijkheid

Paarden

Begeleiding

Route

Gezondheid van de paarden

Voorzieningen van de manege

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalNatural Meadow
AdresLiergouw 74
Postcode
PlaatsAmsterdam

Meer van deze manege/Stal