vindjebuitenrit.nl

We gaan verhuizen!
Boek jouw mooiste buitenrit vanaf januari 2023 bij onze aanbieders op Buitenrijden.nl

Paard stallen om eindeloos te rijden

Buitenrit

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Buitenrit

  • 17.50
  • Mander, Nederland
  • Gevorderd
  • Paardrijvakanties NL
  • Duur: Prijs is per dag

Omschrijving

Paard stallen voor super bosrit

Je paard stallen zodat je vanuit daar een perfect startpunt hebt om samen met je paard een prachtig stukje Nederland te ontdekken. Vanaf het erf loop je binnen 5 minuten het natuurgebied in. Er zijn oneindige paden door schitterende bossen en weilanden. Zelf heb ik enorm genoten van mijn buitenrit in dit prachtige natuurgebied die ik op een van hun paarden heb gemaakt.

Paardrijd-netwerk Twente

Je route kan je eenvoudig bepalen via het paardrijd-netwerk Twente. Een knooppuntensysteem dat meer dan 500 kilometer gemarkeerde routes om te paardrijden aan elkaar koppelt. Over de Sallandse Heuvelrug, langs de venen van Twenterand, via het Nationaal Landschap Noordoost-Twente, door het grenzeloze Haaksbergen en rond de landgoederen van Hof van Twente. De stal ligt op deze route dus hier kan je je paard stallen voor een paar dagen om vanuit hier stukken van het Paardrijd-netwerk Twente te rijden. Je kan ook kiezen om je paard te stallen voor een nachtje en om die manier de route te rijden.

Wil je meer weten over hoe mijn buitenrit was om een alvast een indruk te krijgen? Lees dan het blog Paardrijden Twente: Prachtig!

Goede plek om uit te rusten

Ik was onder de indruk van de ruime stal en boxen die de stal heeft. In deze mooie ruime boxen kan je paard heerlijk uitrusten van een prachtige buitenrit. De prijs voor de stalling is inclusief water, stro, brokken en stalling. Je mag zelf aangeven of je wilt dat je paard brokken krijgt. Bij deze stal is je paard in zeer goede handen. Een perfecte plek voor je paard na een heerlijke bosrit.

Bij stal Denink kan je zelf ook overnachten. Wil je hier meer informatie over? Stuur even een e-mail naar Contact@vindjebuitenrit.nl.

Reviews

Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze buitenrit

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalStal Denink
AdresUelserweg 162
Postcode7663 TE
PlaatsMander

Meer van deze manege/Stal