vindjebuitenrit.nl

We gaan verhuizen!
Boek jouw mooiste buitenrit vanaf januari 2023 bij onze aanbieders op Buitenrijden.nl

Nachtrit: Paardrijden bij Maanlicht (bitloos)

Buitenrit

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Buitenrit

  • 40
  • Schoapdiek 10, Laar
  • Half gevorderd, Gevorderd
  • Buitenritten bos en heide
  • Duur: 2 uur

Omschrijving

Bij Jelske kan je terecht voor een heerlijke ontspannen buitenrit. Geen rit is hier hetzelfde! Jelske organiseert kleinschalige buitenritten zodat deze kunnen aansluiten op jouw wensen. Zelden wordt er een groep samengevoegd en anders alleen in overleg.

Super leuke paarden voor de buitenrit met volle maan

De leuke paarden van Jelske hebben een heerlijk leven op mooie natuurlandjes of in een paddock paradise om het huis. Er scharrelt een hele beesten bende gezellig om het boshuisje en de paarden worden bitloos gereden. Jelske zorgt dat je het juiste paard voor je rit krijgt!

Nachtrit: Paardrijden bij Maanlicht

Alle routes worden ook in het maanlicht gereden, iedere maand is er minimaal 1 vollemaansrit. Afhankelijk van het weer wordt de route vastgesteld en de precieze dag van de rit gekozen (dit kan soms een dag voor of na de echte volle maan zijn).

Een unieke ervaring!

Mensen doen veel met hun ogen, maar paarden doen veel meer met de andere zintuigen. Voor hen maakt het dus minder verschil om ‘s avonds te lopen. Doordat jij nu wel meer met je andere zintuigen moet doen, ervaar je de wereld een beetje zoals het paard die ervaart. Je ziet wel wat, maar geen diepte en kleur. Je evenwicht moet je halen uit de horizon, waardoor je mooi rechtop zit in plaats van dat je voor je paard aan het kijken bent waar hij zijn voeten zet (alsof hij dat zelf niet kan..). Je moet dus een stukje controle uit handen geven en in plaats daarvan vertrouwen op je paard! Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is in de praktijk soms nog best spannend. Gedurende de rit ga je steeds meer echt samenwerken met je paard, en je gaat ook beter zien doordat je ogen wennen aan het donker en de maan steeds hoger aan de hemel komt te staan.

Vind je de nachtrit wat te spannend, maar wil je wel met deze leuke paarden en Jelske op rit? Dan is er ook de 2 uurs buitenrit: paardrijden langs de Vecht met 7 heuvels.

Reviews

1 Ervaringen

100% zou deze buitenrit aanbevelen aan een vriend of vriendin


Jered

Het was mijn eerste buitenrit in de nacht met volle maan. Het was een geweldige harmonieuze ervaring de natuur ,paarden en mensen te samen

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Waardering van de buitenrit

Klantvriendelijkheid

Paarden

Begeleiding

Route

Gezondheid van de paarden

Voorzieningen van de manege

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalHof van Wolda
AdresSchoapdiek 10
Postcode
PlaatsLaar

Meer van deze manege/Stal