vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

IJslanderrit Tölten door de polder! (bitloos)

Buitenrit

  • 40
  • Anna Paulowna, Nederland
  • Beginner, Half gevorderd, Gevorderd
  • Buitenritten in de polder
  • Duur: 2 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Ga mee op deze kleinschalige IJslanderrit. Er wordt met max 4 ruiters gereden. Boek je de rit met minder ruiters dan ga met dat aantal al vanaf 1 ruiter op pad. Zo kan je er helemaal je eigen buitenrit van maken. Bij zo’n exclusieve rit voelt het niet als een georganiseerde buitenrit maar dat je gewoon lekker opstap gaat met deze leuke IJslanders! Uiteraard gaat er wel begeleiding mee op rit.

Heb je nog niet veel rijervaring dan kan je mee met de beginnersrit. Dan wordt er een rustige rit gereden. Bij de echte beginners wordt je paard door de begeleider vastgehouden aan de lijn. 

Veel verschillende routes om te ontdekken

Vanuit de stal zijn er heel veel mogelijkheden om de polder te ontdekken. Er zijn ook stukken over de weg en landweggetjes de IJslanders zijn nergens bang voor en zeer verkeersmak. Dat is dus geen enkel probleem.

Tijdens de rit heb je bijvoorbeeld een prachtig uitzicht over de polder als je over de dijk rijdt. Het voordeel van geen standaard route is dat de paarden luisteren naar wat je wilt doen en niet op de automatische piloot  een rondje lopen. De IJslanders kunnen goed Tölten, als je de goed hulpen geeft. Deze worden door de begeleiding uitgelegd.

De route van de rit wordt opgenomen met een GPS tracker zo kan je zelf de route zien maar kan er ook als je weer komt een andere route gereden worden. Tenzij je dezelfde route wilt rijden natuurlijk.

De paarden worden bitloos gereden

De IJslanders worden goed verzorgd en staan eigenlijk altijd lekker buiten. Wat ik ook erg leuk vind is dat de paarden bitloos worden gereden. Er worden prachtige hoofdstellen gebruikt, al het tuig wat wordt gebruikt tijdens de rit is goed verzorgd en van goede kwaliteit.
Er is zelfs de mogelijkheid om de rit of een stukje van de rit op een goede barebackpad te rijden. Ik heb het geprobeerd het was fantastisch!

Let op! IJslanders zijn kleine en sterke paarden, om het welzijn van de IJslanders te waarborgen hanteren we een max gewicht van 85 kg

Heb je nog niet veel rijervaring?  Dan kan je mee met de beginner buitenrit met IJslanders van 1 uur. Dan wordt er een rustige rit gereden. Bij de echte beginners wordt je paard vastgehouden door de begeleider van de rit.

Je kan ook met deze IJslanders mee naar het strand tijdens de lange 4 uurs rit. Bekijk de strandrit met IJslanders.

Reviews

5 Ervaringen

100% zou deze buitenrit aanbevelen aan een vriend of vriendin


Anoniem

Prachtige omgeving,heerlijk gereden ,wij hadden mooi weer en kijken uit naar de volgende rit.

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid4/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route4/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege1/5

Anoniem

Dit was onze tweede rit deze week door de polder ,wij reden een andere polderroute ook erg mooi . Makke paarden goede info onderweg aardige begeleiding wij hebben erg genoten .

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege1/5

Erin

De buitenrit was heerlijk, ook omdat het zo rustig was, de paarden waren fantastisch, en het gebied was ook erg mooi. De rit was heel gezellig, we konden lekker kletsen over dingen, en bij de vorige rit zijn er ook leuke foto's te paard gemaakt. De paarden waren supergezond en zagen er prachtig uit! Ze zijn hartstikke verkeersmak, en superlief naar elkaar. Onze begeleider was ook ontzettend aardig! We kletsten honderd-uit over van alles en nog wat, het was supergezellig!
Ik en mijn vriendin gaan zeker terugkomen naar deze heerlijke rit!

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route4/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege3/5

Patricia

Kleinschalig, ging alleen met de eigenaresse op pad. Ongedwongen en gezellige sfeer. Fijne en voorwaartse paardjes. En de eerste keer tölten was hartstikke leuk!

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Nora

Waardering van de buitenrit4/5Klantvriendelijkheid4/5
Paarden5/5Begeleiding4/5
Route4/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege3/5

Waardering van de buitenrit

Klantvriendelijkheid

Paarden

Begeleiding

Route

Gezondheid van de paarden

Voorzieningen van de manege

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalStal Zijperdijk
AdresZijperdijk 1
Postcode
PlaatsAnna Paulowna

Meer van deze manege/Stal