vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Hunebed buitenrit. Een rit die je niet wilt missen!

Buitenrit

  • 50
  • Darp, Nederland
  • Half gevorderd, Gevorderd
  • Buitenritten bos & heide
  • Duur: 2 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Wanneer je aankomt rijden bij de stal zie je de pony’s en paarden al lekker in de weide staan. Het is een prachtig gezicht met het licht glooiend landschap. Rhodé begroet mij vrolijk. Ik krijg gelijk nog meer zin in de Hunebed buitenrit.

Het natuurgebied Holtingerveld is erg dichtbij, er hoeft maar één weg te worden overgestoken. Je bent nog maar net onderweg en je komt het eerste hunebed al tegen! Je komt tijdens de rit langs de eeuwenoude hunebedden (D53 en D54).

De natuur is prachtig met mooie brede paden. In augustus staat de heide prachtig paars in bloei en in het voorjaar kleurt de brem het gebied mooi geel. De paarden en pony’s zijn super braaf op de buitenrit, wel hebben ze zin in de rit. Voor de hunebedden buitenrit heb je minimaal 3 jaar rij ervaring en beheersing van alle gangen is vereist.

Leuke paarden & pony’s 

De stal  heeft leuke pony’s hierdoor is de buitenrit ook erg geschikt voor kinderen. Wanneer je meer dan drie jaar rijervaring hebt en alle gangen goed beheerst mag je mee op deze buitenrit. Als volwassen ruiter moet je ook rijervaring hebben om mee te kunnen op de buitenrit. Omdat de stal geen hele grote paarden heeft kunnen er ruiters mee met Max. lengte: 1.85m en max. gewicht: 85kg 

Hele jaar door buitenritten

Tijdens de hunebed buitenrit wordt er in kleine groepjes gereden van max. 2 a 3 ruitersHet hele jaar kan je hier mee op de hunebedden buitenrit. Je kan ook een 1 uurs buitenrit Drenthe maken of een halve dagtocht

Reviews

1 Ervaringen

100% zou deze buitenrit aanbevelen aan een vriend of vriendin


Anoniem

Hunebed en gewoon de Veluwe en het paard zelf!

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Waardering van de buitenrit

Klantvriendelijkheid

Paarden

Begeleiding

Route

Gezondheid van de paarden

Voorzieningen van de manege

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stal't Schier
AdresSchierbosweg 7
Postcode7973JG
PlaatsDarp

Meer van deze manege/Stal