vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Exclusieve strandrit met IJslanders

Buitenrit

  • 65
  • Vrouwenpolder, Nederland
  • Half gevorderd, Gevorderd
  • Buitenritten op het strand
  • Duur: 2 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Ga mee op deze fijne strandrit met IJslanders. Sofie neemt je mee op buitenrit met haar eigen IJslanders. Ze heeft nu twee IJslanders (Skyld en Ara) waardoor je met max. 1 ruiter mee kan op deze buitenrit. Dit zorgt voor een exclusieve strandrit met IJslanders. De strandrit kan hierdoor op jouw wensen worden aangepast. Vanuit stal rijd je een stukje naast het fietspad en door de polder om bij het strand te komen. De IJslanders zijn niet onder de indruk wat ze allemaal zien onderweg.

Strandrit met IJslanders

Tijdens de rit vraagt Sofie regelmatig of alles goed gaat, ook stemt ze goed af of je over wilt gaan op een andere gang. Zelf ben ik altijd wel in voor een stuk Tölt! Skyld kan het ook echt heel goed. Je moet wel even de juiste hulpen geven maar dit legt Sofie je wel uit, als het dan lukt kan je een heerlijk stuk in Tölt rijden. Op het strand kan er ook heerlijke stukken in galop gereden worden. Skyld zit heerlijk in de galop. Uiteraard moet het dan wel rustig genoeg zijn op het strand. In de zomermaanden mag er overdag ( tussen 10.00 uur en 18.00 uur) niet op het strand gereden worden.

Tijdens de rit komen we andere paarden, in de polder wat auto’s en een tunnel tegen. De paardjes zijn hiervan niet onder de indruk. Ze kijken nieuwsgierig om zich heen alsof ze ook heerlijk genieten van wat ze allemaal zien onderweg. Wat ikzelf zo leuk vind aan de IJslanders is dat ze heel chill zijn in de stap maar wel lekker pit hebben als je een versnelling hoger wilt gaan. Ik heb enorm genoten van deze strandrit met IJslander: een echte aanrader!

Let wel op: Voor deze IJslanderrit moet je minimaal 12 jaar oud zijn en goede rijervaring hebben. Je moet alle gangen van stap, draf en galop goed beheersen. De IJslanders zijn namelijk erg braaf maar wel sterke paarden. Voor het welzijn van de paarden geldt er op deze rit een max gewicht van 80 kg.

Sofie kan je ook meenemen op een  bosrit van 1 uurs  met de exclusieve IJslanderrit in Zeeland

Reviews

2 Ervaringen

100% zou deze buitenrit aanbevelen aan een vriend of vriendin


Lente

Mijn dochter heeft genoten. Nogmaals dankjewel Sofie

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege3/5

Mariska

Het was zo'n mooie ontspannen rit. Prachtige omgeving en geweldige begeleiding op een super lief paard! Dat in combinatie met heerlijk weer en een bijna verlaten strand was het echt een cadeautje. Ik ben soms nog best onzeker maar de paarden zaten zo goed en waren zo lief en ik had echt het gevoel dat Sophie mij goed in de gaten hield dat ik mij geen moment ongemakkelijk heb gevoeld.

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege4/5

Waardering van de buitenrit

Klantvriendelijkheid

Paarden

Begeleiding

Route

Gezondheid van de paarden

Voorzieningen van de manege

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalSofie van Scheyen
AdresRijkebuurtweg 5
Postcode4354SE
PlaatsVrouwenpolder

Meer van deze manege/Stal