vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Bijzondere dagtochten per paard Veluwe

Buitenrit

  • 85
  • Ede, Nederland
  • Gevorderd
  • Dagtochten
  • Duur: 5 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Ruiters vanaf 12 jaar en ouder met veel rijervaring kunnen mee op deze buitenrit.

Zoals je op de Veluwe mag verwachten zijn er heel veel uitrijmogelijkheden, met meer dan 250 km ruiterroutes die vanuit de Manege gereden kunnen worden. Met uitrijmogelijkheden naar o.a het Roekelse bos, de Mossel, de Ginkelse heide, het Edesche bos, het Wekeromse bos en het Lunterse bos, Hierdoor is bij deze kleinschalige en gezellige manege geen dagtocht hetzelfde.

Ze hebben bij deze manege leuke paarden van verschillende rassen en niveaus, van tinkers tot KWPN paarden, van B t/m M niv, die ingezet worden voor de buitenritten. Ga mee met een van deze bijzondere dagtochten per paard Veluwe om te genieten van deze mooie omgeving. Voor deze dagtochten van 5 uur is het belangrijk dat je een gevorderde ruiter bent.

Wil je een mooie dagtocht met een heerlijke lunch of ontbijt meemaken?

In het voorjaar staan er al  een paar bijzondere dagtochten per paard Veluwe op de planning. Ga mee op dagtocht tijdens 2e paasdag en 2e Pinksterdag van 11.00 tot 16.00 uur een mooie tocht waarbij we ook door het gebied van de “wilde paarden en koeien” rijden, halverwege de rit worden de paarden afgezadeld en mogen genieten van een rustpauze terwijl wij als ruiters gaan genieten van een heerlijke lunch op de picknickplaats in het bos.

Op  2e Paasdag en 2e Pinksterdag is er zo’n dagtocht met lunch in het bos. Beiden ritten zijn van 11.00 tot 16.00 uur. De kosten zijn €82,50 incl lunch.

Op Hemelvaartsdag is er een traditionele dauwtrappen-rit. Waarbij je vroeg van stal vertrekt om 7.00 uur tot 12.00 uur is de rit. Je krijgt tijdens de rit een heerlijk ontbijt in het bos! De prijs voor deze buitenrit is €85,-

Vanaf 4 ruiters kan er een dagtocht op maar gemaakt worden! Wil je meer weten? Mail dan naar contact@vindjebuitenrit.nl

Wil je liever een kortere buitenrit  rijden dan een dagtocht te paard Veluwe?

Het hele jaar door kan er ieder weekend een buitenrit gereden worden, op zaterdag en zondagmiddag.  De 2 uurs rit is dan van 14.00-16.00 uur met een groep van max 6 personen. Bekijk de ritten voor paardrijden in de Edese bossen en op de Veluwse Heide.


Deze manege heeft het certificaat veilige paardensport. Lees hier meer wat dit inhoud. 

Buitenrijden Vind je Buitenrit

Reviews

Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze buitenrit

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalManege de Woelige Stal
AdresVosseveldseweg 9a
Postcode6718 ST
PlaatsEde

Meer van deze manege/Stal