vindjebuitenrit.nl

Dagtocht met luxe lunch

Buitenrit

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Buitenrit

  • 85
  • Gasselte, Nederland
  • Gevorderd
  • Dagtochten
  • Duur: 6 uur

Omschrijving

Maak een heerlijke dagtocht te paard. In de uitgestrekte bossen van Gasselte. Elke dag en het hele jaar door kan je hier geweldige dagtochten maken. We verzamelen om 9.30 uur op de manege. Ik heb super veel zin in de dagtocht.

De manege heeft veel paarden beschikbaar voor de buitenrit. Deze paarden zijn extra braaf omdat er het hele jaar door en (bijna) bij elk weer gereden wordt. Wel zijn ze lekker voorwaarts ook de paarden hebben zin in de buitenrit. Het echte buitenrijden dus. Doordat er veel paarden beschikbaar zijn is er altijd wel een paard die bij je past voor deze dagtocht. Er is ook voldoende plaats als je met een groep wilt komen rijden.

Eindeloze ruiterpaden

Na het poetsen en zadelen ga je op pad. Vanuit de manege loop je zo het bos in. Het is hier prachtig. Meer dan 90 km ruiterpad en begeleiding die gewend is buitenritten te geven ideaal voor een dagtocht te paard.

In het bos is er voldoende ruimte om lekker te rijden. Stukken lekker te draven en hier en daar een galopje te doen. Ik houd van bosritten! Het is zo lekker om eindeloos door het bos te rijden. De bosritten zijn nooit hetzelfde. Het bos is elk seizoen weer anders. Nadat we ongeveer 3 uur gereden hebben stoppen we voor de lunch.

Gezellige luxe lunch op de manege

Deze is uitgebreid en nuttige we op de manege. Ook de paarden kunnen zo even uitrusten en lekker eten en drinken. Bij goed weer kan er gezellig een picknick worden gehouden. Na de lunch vertrekken we weer voor het laatste stuk van de rit. Dit is ongeveer nog 2 uur.

Rond 16.00 uur zijn we weer terug op de manege. Wanneer we terug gaan naar de manege komen we een stukje langs de weg. Waarschijnlijk ook de weg waarop je bent aangekomen bij de manege. Dit is prima geen drukke weg en de paarden zijn er helemaal aangewend.

Wil je de leuke dag afsluiten met een gezellige BBQ? Dat kan!
De kosten zijn dan €90,- per ruiter. Drankjes tijdens de BBQ zijn niet inbegrepen. Wil je dit toevoegen aan de rit mail dan je reservering naar contact@vindjebuitenrit.nl


Ben je op vakantie in de regio en heb je een cap nodig? Dan kan je deze GRATIS lenen op stal.

Reviews

3 Ervaringen

100% zou deze buitenrit aanbevelen aan een vriend of vriendin


Lea

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Hanneke

Fantastische plek voor een buitenrit. Je wenst niks niets beters! hartelijke ontvangst door ruimhartige manegehouder, die zijn zaakjes goed voor elkaar heeft. Twijfel niet en ga hier naar toe!

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege4/5

Anoniem

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route4/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege3/5

Waardering van de buitenrit

Klantvriendelijkheid

Paarden

Begeleiding

Route

Gezondheid van de paarden

Voorzieningen van de manege

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalManege Gasselte
AdresLutkenend 19A
Postcode9462 PN
PlaatsGasselte

Meer van deze manege/Stal