vindjebuitenrit.nl

We gaan verhuizen!
Boek jouw mooiste buitenrit vanaf januari 2023 bij onze aanbieders op Buitenrijden.nl

Geweldige dagtocht door Twente

Buitenrit

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Buitenrit

  • 77.50
  • Agelo, Nederland
  • Gevorderd
  • Dagtochten
  • Duur: 4 uur

Omschrijving

Het is een prachtige zondagochtend in september. Dit hielp aanzienlijk bij het vroege opstaan op deze zondagochtend. Agelo ligt vanuit Amsterdam niet naast de deur maar door een eerdere buitenrit te paard Twente weet ik dat het er prachtig is. Vandaag ga ik de lange rit maken naar de zandvlakte. Foto’s heb ik al gezien van de vlakte. Het is inderdaad een zand vlakte net op de grens van Nederland en Duitsland. Lees meer over de dagtocht door Twente in het blog: Heerlijke buitenrit te paard Twente.

Dit is echt zo’n rit waar je gezellig een hele dag op stap gaat. Je rijdt lekker met een tussenstop voor een drankje. Let op er is geen lunch inbegrepen. Als je wilt kan er nog een ijsje gehaald worden. Een relaxte buitenrit zoals je ook met je eigen paard op stap zou gaan.

De paarden

Ik word hartelijk ontvangen door Jan de eigenaar van de manege. We kletsen onder een bak koffie over paardrijden en buitenritten. Ik vertel hem over mijn rij ervaring en wat voor type paard ik fijn vind om te rijden. Hij deelt mij op basis van mijn verhaal op in op Warronka een lief paard. Jan heeft op stal ook veel Friezen staan dus mocht je dat leuk vinden. Geef dat dan aan bij de reservering.

Voor de dagtocht is het in de ochtend om 9.00 op stal verzamelen.

 

 

Reviews

5 Ervaringen

80% zou deze buitenrit aanbevelen aan een vriend of vriendin


Hanneke

Een prachtige omgeving, met goede en pittige paarden die afgestemd werden op de ruiter. Ik heb veel respect voor de manier waarop de manegehouder zijn paarden uitleent aan gasten die hij niet kent en toch moet vertrouwen op kennis en kunde.
Ik kan niet wachten om weer een keer terug te gaan hier naar toe.
De manege zelf is ietwat stoffig en minder onderhouden, maar een echte paardrij liefhebber kijkt hier met gemak door heen!

Waardering van de buitenrit3/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding4/5
Route5/5Gezondheid van de paarden3/5
Voorzieningen van de manege2/5

Anoniem

Waardering van de buitenrit4/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden3/5
Voorzieningen van de manege5/5

Anoniem

De begeleiders waren heel aardig, paarden waren lief en de route was prachtig! Zeker het geld waard.

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden4/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Anoniem

De manege is 1 vieze smeerbende. Ook zeer slecht te vinden. Toen we de manege belden kregen we de eigenaar jan kroese zelf aan de telefoon. Deze man is onverstaanbaar en kon ons niet duidelijk vertellen waar we moesten zijn. Uiteindelijk na een half uur zoeken en 20 onbeantwoorde telefoontjes hebben we het gevonden. We hadden een heel slecht voorgevoel maar Ellen de vrouw die onze dochters van 12 op buitenrit meenam was enigszins vriendelijk. Mijn vriendin en ik hadden het vertrouwen erin dat het goed kwam. Toen gaf ze aan dat ze een 2 uurs rit deed terwijl wij een 4 uurs rit geboekt hadden incl lunch. Heel onduidelijk maar uiteindelijk ging er later een ander meisje mee bij terugkomst en zou onze meiden nog 2 uur mee op rit nemen. Ellen heb ik mijn nummer maar gegeven mocht er iets gebeuren onderweg... hier kwamen ze zelf niet mee... paarden werden geborsteld en opgezadeld en ondertussen bekeken wij de paarden en de stallen. Die waren onder de poep en ook in de gang van de stal lag de stront nog... maar goed, de meiden gingen weg en 1 van van onze zoontjes moest naar het toilet... nou daar wil je echt niet op zitten zo goor! Ondertussen vroeg ik jan hoe gaat dat nou verder de lunch enz... hij zei mijn dochter kon wel een week zonder eten en ik mocht ook wel eens aan de lijn doen! Ik ben net 35 kilo afgevallen en worstel mijn hele leven al met overgewicht. Ben net trots op wat ik bereikt heb maar hij haalt mijn zelfvertrouwen meteen naar beneden. Mijn dochter is zeker de slankste niet maar ook zeker niet dik! Hoe haal je het in je hoofd zulke uitspraken te doen!!! Achteraf had ik mijn dochter direct met haar vriendinnetje terug moeten laten komen maar ik viel er stil van! Ik zou ook maar nooit maar dan ook maar echt nooit iemand aanbevelen om naar deze vieze achterstallige manege en onvriendelijke vreemde onverzorgde eigenaar te sturen van manege.

Waardering van de buitenrit1/5Klantvriendelijkheid3/5
Paarden1/5Begeleiding1/5
Route3/5Gezondheid van de paarden1/5
Voorzieningen van de manege1/5

Anoniem

Brave paarden. Top locatie midden in de natuur. Bosrijke omgeving. Al met genoten.

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege3/5

Waardering van de buitenrit

Klantvriendelijkheid

Paarden

Begeleiding

Route

Gezondheid van de paarden

Voorzieningen van de manege

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalManege Tijdhof
AdresAlmelosestraat 82
Postcode7636 RN
PlaatsAgelo

Meer van deze manege/Stal