vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Buitenrit in Loonse en Drunense duinen

Buitenrit

  • 45
  • Drunen, Nederland
  • Gevorderd
  • Buitenritten bos & heide
  • Duur: 1,5 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Een buitenrit in Loonse en Drunense duinen is werkelijk prachtig paardrijden in een uniek natuurgebied. De bossen en de uitgestrekte zandvlaktes zorgen voor geweldige routes. Het is echt een must om een keer een buitenrit te maken in dit gebied. Ik geniet er elke keer enorm van als ik hier mag rijden. De paarden Amy-Lee ,Cess en Parker alle 3 Shires en de Friese merrie April nemen je graag mee op buitenrit!

Buitenrit op maat met max 4 ruiters

Ga daarom mee op deze mooie buitenrit die helemaal op maat gemaakt kan worden. Deze buitenrit op maat wordt met max. 4 ruiters gereden waardoor Anneke de buitenrit op jouw wensen kan laten aansluiten. Anneke geeft tijdens de buitenrit ook fijn aan welke kant er op gereden wordt. Hierdoor is de buitenrit ideaal  voor ruiters die moeite hebben met de massale ritten en onpersoonlijke groepen. Op deze buitenrit vind je rust en gezelligheid tijdens de rit. 

Praktische informatie buitenrit

Minimale leeftijd om mee te mogen op deze buitenrit in Loonse en Drunense duinen is 14 jaar. Je moet daarnaast alle gangen goed beheersen dus de stap, draf en galop. Zorg dat je 45 minuten voor aanvang van de buitenrit aanwezig bent, zo heb je alle tijd om jouw  paard klaarmaken voor de rit. Dit doe je ook allemaal zelf. Voor het begin van de buitenrit rijd je in de binnenbak, zodat je kan wennen aan je paard. Ik was daar heel blij mee, want was is Cess groot! Fijn om eerst even in de rijbaan te draven, weet je even hoe het voelt.

Het is belangrijk dat je ook je eigen cap mee hebt en een rijbroek draagt en rijlaarzen of schoenen met een goed profiel en een hak.

Let op: de paarden zijn sterk voor hun welzijn mogen ze max 85 kilo dragen

Je kan de buitenrit ook met eigen paard rijden. Lees meer over met eigen paard op buitenrit.

Reviews

2 Ervaringen

100% zou deze buitenrit aanbevelen aan een vriend of vriendin


Marjolein

Superlieve paarden en fijne begeleiding van Anneke

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Evelien

Wat is de Loonse- en Drunense Duinen toch een prachtig gebied, zeker in augustus als de hei prachtig paars bloeit. En dan heerlijk hoog (!) en droog op hele vriendelijke reuzepaarden, die megabraaf zijn, lekker doorstampen en super-relaxed draven en galopperen. Zelfs een klein sprongetje over een omgevallen boomstam is geen probleem. En wat zít zo'n Shire comfortabel zeg, ze hebben hele vlakke gangen. Verder is het ook heerlijk dat je maar met max. 3 ruiters rijdt, dus onderweg tijd genoeg om Anneke de kleren van het hemd te vragen over haar gentle giants. Echt een aanrader, niet twijfelen, gewoon doen!

Waardering van de buitenrit4/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Waardering van de buitenrit

Klantvriendelijkheid

Paarden

Begeleiding

Route

Gezondheid van de paarden

Voorzieningen van de manege

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalBy Anneke
AdresDuinweg 65
Postcode5151RK
PlaatsDrunen

Meer van deze manege/Stal