vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Buitenrit in Loonse en Drunense duinen

Buitenrit

  • 45
  • Drunen, Nederland
  • Gevorderd
  • Buitenritten bos & heide
  • Duur: 1,5 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Een buitenrit in Loonse en Drunense duinen is werkelijk prachtig paardrijden in een uniek natuurgebied. De bossen en de uitgestrekte zandvlaktes zorgen voor geweldige routes. Het is echt een must om een keer een buitenrit te maken in dit gebied. Ik geniet er elke keer enorm van als ik hier mag rijden. De paarden Parker, Tyson, Chess, Flower en Floorje nemen je graag mee op buitenrit! De paarden zijn allemaal Shires schofthoogtes variëren van 178 tot 2.04m

Je kan met deze buitenrit mee als je 15 jaar of ouder bent. Ben je jonger? Dan kan je alleen mee onder begeleding van een ouder. Let op: de paarden zijn sterk voor hun welzijn mogen ze max 90 kilo dragen

Buitenrit op maat met max 4 ruiters

Ga daarom mee op deze mooie buitenrit die helemaal op maat gemaakt kan worden. Deze buitenrit op maat wordt met max. 4 ruiters gereden waardoor Anneke de buitenrit op jouw wensen kan laten aansluiten. Anneke geeft tijdens de buitenrit ook fijn aan welke kant er op gereden wordt. Hierdoor is de buitenrit ideaal  voor ruiters die moeite hebben met de massale ritten en onpersoonlijke groepen. Op deze buitenrit vind je rust en gezelligheid tijdens de rit. 

Praktische informatie buitenrit

Minimale leeftijd om mee te mogen op deze buitenrit in Loonse en Drunense duinen is 14 jaar. Je moet daarnaast alle gangen goed beheersen dus de stap, draf en galop. Zorg dat je 45 minuten voor aanvang van de buitenrit aanwezig bent, zo heb je alle tijd om jouw  paard klaarmaken voor de rit. Dit doe je ook allemaal zelf. Voor het begin van de buitenrit rijd je in de binnenbak, zodat je kan wennen aan je paard. Ik was daar heel blij mee, want was is Cess groot! Fijn om eerst even in de rijbaan te draven, weet je even hoe het voelt.

Het is belangrijk dat je ook je eigen cap mee hebt en een rijbroek draagt en rijlaarzen of schoenen met een goed profiel en een hak.

Je kan de buitenrit ook met eigen paard rijden. Lees meer over met eigen paard op buitenrit.

Reviews

3 Ervaringen

100% zou deze buitenrit aanbevelen aan een vriend of vriendin


Cheryl

Zelfs ik als ervaren ruiter vond het wel even spannend op van die enorme paarden. Maar het zijn de rust zelfe. Het is echt een ervaring op zich. De eigenaar zorgt erg goed voor ze.

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Marjolein

Superlieve paarden en fijne begeleiding van Anneke

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Evelien

Wat is de Loonse- en Drunense Duinen toch een prachtig gebied, zeker in augustus als de hei prachtig paars bloeit. En dan heerlijk hoog (!) en droog op hele vriendelijke reuzepaarden, die megabraaf zijn, lekker doorstampen en super-relaxed draven en galopperen. Zelfs een klein sprongetje over een omgevallen boomstam is geen probleem. En wat zít zo'n Shire comfortabel zeg, ze hebben hele vlakke gangen. Verder is het ook heerlijk dat je maar met max. 3 ruiters rijdt, dus onderweg tijd genoeg om Anneke de kleren van het hemd te vragen over haar gentle giants. Echt een aanrader, niet twijfelen, gewoon doen!

Waardering van de buitenrit4/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Waardering van de buitenrit

Klantvriendelijkheid

Paarden

Begeleiding

Route

Gezondheid van de paarden

Voorzieningen van de manege

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalBuitenritreserveren.nl
AdresDuinweg 65
Postcode5151RK
PlaatsDrunen

Meer van deze manege/Stal