vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Buitenrit in natuurgebied de Regte Heide

Buitenrit

  • 30
  • Riel, Nederland
  • Half gevorderd, Gevorderd
  • Buitenritten bos & heide
  • Duur: 2 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Let op: door de maatregelen mbt het corona-virus wordt er alleen met kinderen t/m 18 jaar gereden wanneer deze voldoende ervaring hebben. Ruiters vanaf 19 jaar kunnen na 20 mei reserveren. We zijn dan wel afhankelijk van de maatregelen die dan gelden.
Een buitenrit over het natuurgebied de Regte Heide is gewoon prachtig! Door de bossen en over de heide heb je hele mooie en veel verschillende routes. Elk seizoen kan je hier een bos- en heiderit maken. De stal heeft leuke paarden voor veel verschillende niveau’s. Doordat er het hele jaar door gereden wordt in natuurgebied de Regte Heide, er veel keuze is aan routes en er veel leuke paarden zijn is er geen buitenrit hetzelfde. Lees hoe mijn Buitenrit de Regte Heide was!

Buitenrit (half) gevorderde ruiters

Voor de (half) gevorderde ruiter wordt er een buitenrit gereden met stap-draf en galop. Ook zijn er een paar leuke plekken in de bossen, vlak bij de Belgische grens, om even te pauzeren om wat te eten of te drinken. Dit kan voor de buitenrit besproken worden. Geef het dan aan bij de reservering, dit kan via je Vind je Buitenrit account.

Beginnende voor beginende ruiters

Tijdens de buitenritten voor de beginnende ruiters wordt er een stap/draf rit gereden. Heb je nog helemaal geen ervaring? Dan kan je alleen in de zomer maanden mee op de buitenrit en wordt een stap-rit gereden. Je kan er dan ook voor kiezen om de 1 uurs bosrit te rijden.

Goede begeleiding.

De ritten worden begeleid door een gediplomeerde instructeur of instructrice. Zij hebben veel ervaring in het begeleiden van groepen. De buitenrit is ook geschikt voor kinderen deze zijn vanaf 8 jaar welkom op de buitenritten. Maximale gewicht is 80 kg per ruiter. Dit om de welzijn van de paarden te kunnen waarborgen.

Bos- en heiderit ook in kleine (besloten) groepen

Je kan de buitenrit ook voor minder dan 4 ruiters reserveren.  Je betaalt dan de kosten voor 4 ruiters dus €120,- Je hebt dan een besloten buitenrit! Ideaal als een privé buitenrit met z’n 2-en wilt maken. Voor de andere ruitergegevens kan je fictieve gegevens invullen in het systeem, helaas kan dat nog even niet anders.

Reviews

3 Ervaringen

100% zou deze buitenrit aanbevelen aan een vriend of vriendin


Dante

Mooie rit, bosrijke omgeving, goed verzorgde paarden en een fijne begeleider!! Echt een aanrader voor een leuke prijs ook!

Groet,

Fam Jullien Trip

Waardering van de buitenrit4/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Marina

Mijn dochter en ik kregen ontzettend goede begeleiding van Jo tijdens de buitenrit. Vita rijdt al bijna een jaar en ik had nagenoeg geen ervaring, dus die begeleiding was erg welkom en wat hebben we veel geleerd! Daarnaast een prachtige rit gemaakt in een heel mooi natuurgebied. We hebben genoten!

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Anoniem

Met vier drukke ondernemers is zo'n ritje plannen een hele klus. En als je dan in Riel aan komt en de omgeving ziet, ben je instant zen en happy. Een hele mooie rit gemaakt door het bos en over de heide. Heel mooi en echt een aanrader.

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Waardering van de buitenrit

Klantvriendelijkheid

Paarden

Begeleiding

Route

Gezondheid van de paarden

Voorzieningen van de manege

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalManege het Hoefke
AdresHet Hoefke 3
Postcode5133 NA
PlaatsRiel

Meer van deze manege/Stal