vindjebuitenrit.nl

Buitenrit met eigen paard. Geheel verzorgd

Buitenrit

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Buitenrit

  • 25
  • Haarle, Nederland
  • Gevorderd
  • Duur: 2 uur

Omschrijving

Zoek je een fijn startpunt van je buitenrit? Dan is is dit de ideale stal om je paard rustig klaar te maken voor een heerlijke buitenrit! Kom je van ver, dan zijn er ook overnachtingsmogelijkheden. Je kan je paard stallen en zelf blijven slapen op de minicamping. Er zijn ook twee stacaravans beschikbaar om in te overnachten. In één stacaravan kunnen maximaal 4 personen en de andere stacaravan tot 6 personen. 

Buitenrit met eigen paard: vanuit stal zo het bos in

Vanaf stal rij je een stukje de landweg op, zo het bos in. Het is hier prachtig, het landschap is al licht glooiend. In dit bos heb je veel ruiterpaden waar je kan rijden. Er is een gave kuil waar je heerlijk doorheen kan galopperen! In het bos vind je ook crosshindernissen als je een sprongetje wilt maken.

Verzorgde lunch tijdens deze buitenrit met eigen paard

Op de Hellendoornse Berg kan je fijne ritten van ruim 2 uur maken. Bijvoorbeeld twee uur op pad, een lunch in het bos en dan weer twee uur terug. De lunch wordt dan helemaal voor je verzorgd! Natuurlijk wordt er ook aan de paarden gedacht. Vind je het leuk om een gids mee te nemen en zo de mooiste plekken van het bos te ontdekken? Dan gaat het stalpersoneel graag met je mee! Er zijn ook mogelijkheden om bijzondere ritten te maken, bijvoorbeeld van het volgen van een puzzeltocht te paard. 

Dagtochten maken door de bossen 

Wil je een dagtocht maken, dan is er een rijksweg die je moet oversteken. Je wordt geholpen bij deze oversteek, zodat je veilig naar de overkant komt.

De prijs bij de rit is een vanaf-prijs. Heb je andere wensen, laat het dan weten. Voor specifieke wensen kunnen andere kosten in rekening gebracht worden en ook voor het overnachten zijn er andere prijzen. Neem contact op voor meer informatie hierover.

Reviews

Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze buitenrit

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalVind je Buitenit
AdresDe Beek
Postcode3852 PL
PlaatsErmelo