vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Buitenrit in Loonse en Drunense duinen op maat.

Buitenrit

  • 55
  • Drunen, Nederland
  • Gevorderd
  • Buitenritten bos & heide
  • Duur: 2 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Een buitenrit in Loonse en Drunense duinen is werkelijk prachtig paardrijden in een uniek natuurgebied. De bossen en de uitgestrekte zandvlaktes zorgen voor geweldige routes. Het is echt een must om een keer een buitenrit te maken in dit gebied. Ik geniet er elke keer enorm van als ik hier mag rijden. De paarden Amy-Lee ,Cess en Parker alle 3 Shires en de Friese merrie April nemen je graag mee op buitenrit!

Privé buitenrit op maat met max 4 ruiters

Ga daarom mee op deze mooie buitenrit die helemaal op maat gemaakt kan worden. Deze privé buitenrit wordt met max 4 ruiters gereden waardoor Anneke de buitenrit op jouw wensen kan laten aansluiten. Anneke is heel fijn in het begeleiden van de buitenritten. Ze geeft bijvoorbeeld goed aan welke kant er op gereden wordt.
Doordat er met kleine groepen gereden wordt is de buitenrit ideaal  voor ruiters die moeite hebben met de massale ritten en onpersoonlijke groepen. Op deze buitenrit vind je rust en gezelligheid tijdens de rit. De rit gaat door vanaf 2 ruiters. 

Praktische informatie buitenrit

Minimale leeftijd om mee te mogen op deze buitenrit in Loonse en Drunense duinen is 14 jaar. Je moet daarnaast alle gangen goed beheersen dus de stap, draf en galop. Zorg dat je 45 minuten voor aanvang van de buitenrit aanwezig bent, zo heb je alle tijd om jouw paard klaarmaken voor de rit. Dit doe je ook allemaal zelf.
Voor het begin van de buitenrit rijd je  5 minuten in de binnenbak, zodat je kan wennen aan je paard. Ik was daar heel erg blij mee. Wat is Cess groot!
Het is belangrijk dat je ook je eigen cap mee hebt en een rijbroek draagt en rijlaarzen of schoenen met een goed profiel en een hak.

De paarden zijn groot en sterk voor hun welzijn mogen ze max. 85 kilo dragen.

Je kan de buitenrit ook met eigen paard rijden. Lees meer over met eigen paard op buitenrit.

Reviews

Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze buitenrit

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalBy Anneke
AdresDuinweg 65
Postcode5151RK
PlaatsDrunen

Meer van deze manege/Stal