vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Buitenrit in Loonse en Drunense duinen op maat.

Buitenrit

  • 60
  • Drunen, Nederland
  • Gevorderd
  • Buitenritten bos & heide
  • Duur: 2 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Een buitenrit in Loonse en Drunense duinen is werkelijk prachtig paardrijden in een uniek natuurgebied. De bossen en de uitgestrekte zandvlaktes zorgen voor geweldige routes. Het is echt een must om een keer een buitenrit te maken in dit gebied. Ik geniet er elke keer enorm van als ik hier mag rijden. De paarden Parker, Tyson, Chess, Flower en Floorje nemen je graag mee op buitenrit! De paarden zijn allemaal Shires schofthoogtes variëren van 178 tot 2.04m

Je kan met deze buitenrit mee als je 15 jaar of ouder bent. Ben je jonger? Dan kan je alleen mee onder begeleding van een ouder. Let op: de paarden zijn sterk voor hun welzijn mogen ze max 90 kilo dragen

Privé buitenrit op maat met max 4 ruiters

Ga daarom mee op deze mooie buitenrit die helemaal op maat gemaakt kan worden. Deze privé buitenrit wordt met max 4 ruiters gereden waardoor Anneke de buitenrit op jouw wensen kan laten aansluiten. Anneke is heel fijn in het begeleiden van de buitenritten. Ze geeft bijvoorbeeld goed aan welke kant er op gereden wordt.
Doordat er met kleine groepen gereden wordt is de buitenrit ideaal  voor ruiters die moeite hebben met de massale ritten en onpersoonlijke groepen. Op deze buitenrit vind je rust en gezelligheid tijdens de rit. De rit gaat door vanaf 2 ruiters. 

Praktische informatie buitenrit

Minimale leeftijd om mee te mogen op deze buitenrit in Loonse en Drunense duinen is 14 jaar. Je moet daarnaast alle gangen goed beheersen dus de stap, draf en galop. Zorg dat je 45 minuten voor aanvang van de buitenrit aanwezig bent, zo heb je alle tijd om jouw paard klaarmaken voor de rit. Dit doe je ook allemaal zelf.
Voor het begin van de buitenrit rijd je  5 minuten in de binnenbak, zodat je kan wennen aan je paard. Ik was daar heel erg blij mee. Wat is Cess groot!
Het is belangrijk dat je ook je eigen cap mee hebt en een rijbroek draagt en rijlaarzen of schoenen met een goed profiel en een hak.

 

Je kan de buitenrit ook met eigen paard rijden. Lees meer over met eigen paard op buitenrit.

Reviews

1 Ervaringen

100% zou deze buitenrit aanbevelen aan een vriend of vriendin


Anoniem

We hebben zeer genoten van deze bijzondere rit op wel heel bijzondere paarden, de Shire..wat een knoeperds! Samen in deze prachtige natuur en ook de vriendelijke kordate begeleiding zitten we nu nog na te genieten.ondanks dat we echt wel ervaren zijn, zeker een schitterende ervaring! Een aanrader dus!

Waardering van de buitenrit5/5Klantvriendelijkheid5/5
Paarden5/5Begeleiding5/5
Route5/5Gezondheid van de paarden5/5
Voorzieningen van de manege5/5

Waardering van de buitenrit

Klantvriendelijkheid

Paarden

Begeleiding

Route

Gezondheid van de paarden

Voorzieningen van de manege

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalBuitenritreserveren.nl
AdresDuinweg 65
Postcode5151RK
PlaatsDrunen

Meer van deze manege/Stal