vindjebuitenrit.nl
  • Buitenrit
  • Omschrijving
  • Ervaringen
  • Manege

Beginnersrit op Friezen!

Buitenrit

  • 45
  • Emst, Nederland
  • Beginner
  • Buitenritten bos & heide
  • Duur: 1 uur

Beschikbaarheid rit

Aantal ruiters:


Omschrijving

Heb je altijd al eens op een Fries willen rijden? Dan zit je bij deze stal goed! Hier kan je namelijk 7 dagen in de week terecht om een beginnersrit op Friezen te maken. Je bent welkom vanaf het rijniveau beginner, maar ook voor de gevorderde ruiters zijn er mooie buitenritten. 

De paarden worden heel goed verzorgd. De Friezen krijgen elke ochtend alle tijd om paard te zijn in de wei. Hierdoor zijn de paarden voorwaarts en alert tijdens de buitenritten. Ze hebben er zelf namelijk ook veel plezier in.

Beginners buitenrit door Wisselse Veen

Voor de beginnende ruiter wordt er een buitenrit van 1 uur gereden door het natuurgebied Wisselse Veen. Dit is ruim voldoende voor een beginnende ruiter. Het Wisselse Veen is een afwisselend gebied op de grens van de hoge droge Veluwe en lage natte gebieden. Er lopen een aantal mooie beken door het gebied.

Beginners buitenrit op maat

Wat verder bijzonder is dat de buitenrit maatwerk is. Paul is Orun gediplomeerd en begeleidt je per elektrische mountainbike door het Wisselse Veen dit kan wel wel of niet aan de longeerlijn zijn. Er zal voornamelijk worden gestapt en de draf is altijd in overleg. De rit is te reserveren vanaf 1 ruiter, een tweede ruiter die mee gaat betaalt €30,- voor de 1 uursrit.

Ben je een gevorderde ruiter ga dan mee op de 2 uurs buitenrit met Friezen. Deze langere buitenrit gaat door het bos, Gortelse en Tongerense hei en Wissels Veen. 

Let op: het maximale gewicht van de ruiter op deze buitenrit is 85kg. Dit om het welzijn van de paarden te kunnen waarborgen.

Veluwe buitenrit maken met een gecombineerde groep

Wil je een buitenrit maken met een gecombineerde groep van onervaren en gevorderde ruiters? Dit kan met het wagen- en zadelarrangement. Je niet paardrijdende ouders, familie of vrienden kunnen mee in de menwagen (max. 7 personen). Jijzelf en andere gevorderde ruiters kunnen er per paard mee op de buitenrit. Men arrangement  vanaf €45,- per uur max 5 personen op wagen of vanaf €70,- per uur max 7 personen. Prijs per ruiter te paard is €20,- per uur.

Wanneer je een reservering maakt voor het wagen- en zadelarrangement geef dit aan in een opmerking, dan passen we de reservering aan in het systeem. Je kan ook een e-mail sturen naar contact@vindjebuitenrit.nl 

Reviews

Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze buitenrit

Manege/Stal

Manege/Stal gegevens

Manege/stalStalhouderij Het Zwarte Paard
AdresLaarstraat 40
Postcode8166 GS
PlaatsEmst

Meer van deze manege/Stal

×
Vraag over een buitenrit?
Stuur een appje
Show Buttons
Hide Buttons