vindjebuitenrit.nl

Algemene voorwaarden Ruiters

Door het aanmaken van een profiel op Vind je Buitenrit ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Vind je Buitenrit (hierna wij/ons).

Hoe gaan wij om met jouw gegevens?

Wij respecteren je privacy en zullen uw gegevens dan ook niet delen met derden. Wanneer u een buitenrit boekt ontvangt de aanbieder van de buitenrit uw gegevens om uw eventueel te contacteren over de buitenrit.

Wij zullen uw gegevens opnemen in onze database zodat uw nieuwsbrieven en aanbiedingen kunt ontvangen. Van deze dienstverlening kan je je altijd afmelden.

Zie voor meer informatie over privacy onze Privacy statement.

Betaling

Betaling van de buitenrit vind plaats via ons. Wij zullen de aanbieder van de buitenrit uitbetalen zodra de rit is uitgevoerd. Je hoeft zelf dus geen bedrag aan de aanbieder van de buitenrit te betalen. Je hoeft alleen maar te genieten van de buitenrit.

Je bedenkt je

Dat kan gebeuren.Tot 24 uur voor de buitenrit kan een rit kosteloos geannuleerd worden. Binnen 24 uur ontvang je de helft van het betaalde bedrag terug. Kom je helemaal niet opdagen dan is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen.

De buitenrit gaat niet door

Mocht een buitenrit door een aanbieder geannuleerd worden dan zal er gekeken worden of de rit op een andere datum en/of tijd te plannen is of op dezelfde dag bij een andere aanbieder.

Mocht dit niet het geval zijn dan zal dan kan zullen we kijken of er plek is op een andere mooie buitenrit. Mochten we er niet uitkomen dan vindt er restitutie van het betaalde bedrag plaats.

Er kan ook gebruik worden gemaakt van een tegoed. Je kunt dan je betaalde bedrag aan een andere buitenrit besteden.

Je komt niet opdagen

Het gereserveerde paard staat braaf op je te wachten maar je komt niet. Kom je als ruiter niet opdagen voor de buitenrit dan is het niet mogelijk het betaalde bedrag terug te ontvangen.

Gewicht
Om de paardenruggen te beschermen is er een maximaal aan gewicht dat de paarden en pony’s mogen tillen. Bij paarden hanteren wij 100 kg en bij pony’s 80 kg. De aanbieder van de buitenrit en dus de eigenaar van de paarden heeft hier het laatste woord in. Wanneer deze vindt dat het gewicht voor een paard te zwaar is mag hij wijgeren. Je zult dan uiteraard je geld terug ontvangen.

Aansprakelijkheid

Vind je Buitenrit  is niet aansprakelijk voor het uitvoeren van de buitenrit. De verzorging en veiligheid van de buitenrit ligt bij de aanbieder van de rit.

Daarnaast ben je als ruiter zelf verantwoordelijk voor je eigen veiligheid tijdens de rit. Denk hierbij aan het dragen van een cap en het weten van de verkeersregels.

Het blijven paarden. Tijdens een buitenrit kan er altijd wat gebeuren waardoor het paard een onverwachtse beweging maakt. Misschien zelfs een eigendom van een ander beschadigd wij van Vind je Buitenrit zijn niet aansprakelijk voor deze schade. De aansprakelijkheid ligt bij de eigenaar van het paard. 

Met het accepteren van deze algemene voorwaarden geef je aan.  Je bewust te zijn dat buitenrijden met paarden risico met zich mee kan brengen.