vindjebuitenrit.nl

Algemene voorwaarden aanbieders buitenrit

Door het aanmelden van jouw buitenrit op Vind je Buitenrit  (hierna wij/ons) gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van Vind je Buitenrit.

Onze samenwerking

Met het akkoord gaan van de algemene voorwaarden geeft u aan gebruik te willen maken van de dienstverlening van Vind je Buitenrit. U kunt u buitenrit of buitenritten GRATIS aanmelden op de website van Vind je Buitenrit. Voor het onder de aandacht brengen van uw buitenrit bij de grote groep ruiters in ons bestand, het verzorgen van de boeking en het maken van reclame  brengen wij een fee in rekening. Wij berekeningen 17% van het totaal bedrag van de boeking (inclusief BTW) de overige 83% is voor u.

Voor aanvullende diensten kunnen kosten in rekening worden gebracht. Wij zullen u daarvan altijd eerst op de hoogte brengen voordat u gebruik maakt van de dienst. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Uw geld ontvangen

Voor niets gaat de zon op. Betaling van de buitenrit loopt via Vind je Buitenrit u hoeft zelf niets in rekening te brengen bij de klant. Vind je Buitenrit betaald de ritten op de 1e van de eerst volgende maand aan u uit. 

U ontvangt een overzicht van de gereden buitenritten van die maand, het totaal bedrag, het uitgekeerde bedrag en de betaalde fee. Over de fee betaal je 21% BTW deze zit al in de 17%. De BTW over de buitenritten moet je zelf nog afdragen.

Aansprakelijkheid

Vind je Buitenrit is niet aansprakelijk voor het uitvoeren van de buitenrit. Deze verantwoordelijkheid, ook omtrent veiligheid, blijft bij u als aanbieder van de rit. Met het accepteren van de voorwaarden geef je aan dat je als aanbieder van de buitenrit bewust bent van de risico’s die een buitenrit met zich mee brengt.

Annulering door aanbieder

Het annuleren van een rit heeft natuurlijk grote gevolgen voor de dag van de ruiter. Het kan natuurlijk voorkomen dat de rit door uitzonderlijke omstandigheden niet door kan gaan. Zoals bij slecht weer. Veiligheid gaat voor alles.

Mocht u een buitenrit annuleren dan wordt u gevraagd een alternatieve datum en tijd aan te bieden voor de rit. Mochten de ruiters niet kunnen waardoor de rit niet door kan gaan dan zal er geen betaling plaatsvinden. De ruiters zullen het betaalde bedrag terug ontvangen of mogen een andere buitenrit uitzoeken.

De ruiter bedenkt zich.

Vervelend maar het kan altijd gebeuren. Tot 7 dagen van te voren kan een ruiter zich bedenken en de buitenrit annuleren. In overleg kan er ook gekozen worden om de buitenrit op een andere datum te rijden. Laat de ruiter niets weten dan krijgt u als aanbieder gewoon u geld voor de buitenrit. 

Hoe gaan we om met uw gegevens?

Wij respecteren uw privacy en zullen uw gegevens dan ook niet delen met derden. Wij zullen uw gegevens opnemen in onze database zodat uw nieuwsbrieven en aanbiedingen kunt ontvangen. Van deze dienstverlening kunt u zich ten alle tijde afmelden. Zie voor meer informatie onze privacy statement.