vindjebuitenrit.nl

We gaan verhuizen!
Boek jouw mooiste buitenrit vanaf januari 2023 bij onze aanbieders op Buitenrijden.nl

Algemene voorwaarden aanbieders buitenrit  

Door het aanmelden van jouw buitenrit op Vind je Buitenrit (hierna wij/ons) gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van Vind je Buitenrit.

Onze samenwerking
Met het akkoord gaan met de algemene voorwaarden geeft u aan gebruik te willen maken van de dienstverlening van Vind je Buitenrit. U kunt uw buitenrit of buitenritten GRATIS aanmelden op de website van Vind je Buitenrit. Voor het onder de aandacht brengen van uw buitenrit bij de grote groep ruiters in ons bestand, het verzorgen van de boeking en het maken van reclame brengen wij een fee in rekening. Wij berekeningen 17% van het totaalbedrag van de boeking (inclusief BTW); de overige 83% is voor u.

Voor aanvullende diensten kunnen kosten in rekening worden gebracht. Wij zullen u daarvan altijd eerst op de hoogte brengen voordat u gebruik maakt van de dienst. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Uw geld ontvangen
Voor niets gaat de zon op. Betaling van de buitenrit loopt via Vind je Buitenrit; u hoeft zelf niets in rekening te brengen bij de klant. Vind je Buitenrit betaalt de ritten op de 1e van de eerstvolgende maand aan u uit. 

U ontvangt een overzicht van de gereden buitenritten van die maand, het totaalbedrag, het uitgekeerde bedrag en de betaalde fee. Over de fee betaal je 21% BTW; deze zit al in de 17%. De BTW over de buitenritten moet je zelf nog afdragen.

Aansprakelijkheid
Vind je Buitenrit is niet aansprakelijk voor het uitvoeren van de buitenrit. Deze verantwoordelijkheid, ook omtrent veiligheid, blijft bij u als aanbieder van de rit. Met het accepteren van de voorwaarden geef je aan dat je als aanbieder van de buitenrit bewust bent van de risico’s die een buitenrit met zich meebrengt.

Annulering door aanbieder
Mocht u een buitenrit annuleren dan wordt u gevraagd een alternatieve datum en tijd aan te bieden voor de rit. Mochten de ruiters niet kunnen waardoor de rit niet door kan gaan, dan zal er geen betaling plaatsvinden. De ruiters zullen het betaalde bedrag terug ontvangen of mogen een andere buitenrit uitzoeken.

De ruiter bedenkt zich.
Tot 5 dagen van te voren kan een ruiter zich bedenken en de buitenrit annuleren. In overleg kan er ook gekozen worden om de buitenrit op een andere datum te rijden. Laat de ruiter niets weten, dan krijgt u als aanbieder gewoon uw geld voor de buitenrit.

Hoe gaan we om met uw gegevens?
Wij respecteren uw privacy en zullen uw gegevens dan ook niet delen met derden. Wij zullen uw gegevens opnemen in onze database zodat u nieuwsbrieven en aanbiedingen kunt ontvangen. Van deze dienstverlening kunt u zich te allen tijden afmelden. Zie voor meer informatie ons privacystatement.