vindjebuitenrit.nl

Je product, merk of bedrijf onder de aandacht brengen op Vind je Buitenrit? 
Dat kan zeker, super leuk! Er zijn veel verschillende promotie mogelijkheden en het kan daarom helemaal op maat gemaakt worden zodat het perfect bij jouw product, merk of bedrijf past.

Wie bezoekt Vind je Buitenrit? 
Dagelijks trekt Vind je Buitenrit een grote groep paardenliefhebbers naar de website. Deze doelgroep is zeer geïnteresseerd in de paardensport, paardrijden & paardenvakanties. Naast het buitenrijden zelf ontvangen de ruiters graag tips om nog fijner buitenritten te kunnen maken.

Anders dan de meeste paardenwebsite bezoeken ook mannen de website. De ruiters die Vind je Buitenrit bezoeken zijn 70% vrouw en voor 30% man.

Van de totale doelgroep heeft ongeveer 20% een eigen paard. De andere grote groep (60%) rijdt op een manege of heeft een verzorgpaard. Daarnaast is er nog een unieke groep in de doelgroep die alleen maar buitenritten maakt en verder niet gebonden is aan een manege of rijvereniging.

De leeftijd van de bezoekers is tussen de 15 en 55 jaar oud.

Vind je Buitenrit in cijfers
In de zomermaanden bezoeken maandelijks zo’n 55.000 ruiters de website. In de wintermaanden bezoeken zo’n 30.000 ruiters de website.

Veel bezoekers zijn terugkerend maar liefst 74% komt regelmatig op de website!

Daarnaast heeft Vind je Buitenrit ook nog een nieuwsbrief met een hoog openingspercentage van 40%.

De IPM van Vind je Buitenrit op Facebook is 3,7 en Instagram 47.
Het IPM getal geeft aan of volgers van het account betrokken zijn. Wat inhoud dat ze klikken, reageren of berichten delen. Voor Facebook geeft een cijfer van boven de 3 en op Instagram boven de 20 aan dat de volgers betrokken zijn.

Neem contact op!
Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen op Vind je Buitenrit. De meest voorkomende opties zijn banners, reviews & winacties.

Om te bepalen wat het beste bij jouw bedrijf past, bespreek ik graag de mogelijkheden en de ideeën. Ik ben bereikbaar op patty@vindjebuitenrit.nl

×
Vraag over een buitenrit?
Stuur een appje
Show Buttons
Hide Buttons