vindjebuitenrit.nl

Je product, merk of bedrijf onder de aandacht brengen op Vind je Buitenrit? 
Dat kan zeker, super leuk! Er zijn veel verschillende promotie mogelijkheden en het kan daarom helemaal op maat gemaakt worden zodat het perfect bij jouw product, merk of bedrijf past.

Voorbeeld testen van een product

Wie bezoekt Vind je Buitenrit? 
Dagelijks trekt Vind je Buitenrit een grote groep paardenliefhebbers naar de website. Deze doelgroep is zeer geïnteresseerd in de paardensport, paardrijden & paardenvakanties. Naast het buitenrijden zelf ontvangen de ruiters graag tips om nog fijner buitenritten te kunnen maken.

Vind je Buitenrit weet zelfs mannen naar de website te trekken.  De verdeling man/vrouw die Vind je Buitenrit bezoeken zijn 70% vrouw en voor 30% man. De leeftijd van de bezoekers is tussen de 15 en 55 jaar oud.

Van de totale doelgroep heeft ongeveer 20% een eigen paard. De andere grote groep (60%) rijdt op een manege of heeft een verzorgpaard. Daarnaast is er nog een unieke groep in de doelgroep die alleen maar buitenritten maakt en verder niet gebonden is aan een manege of rijvereniging.

Vind je Buitenrit in cijfers
Website
In de zomermaanden bezoeken maandelijks zo’n 55.000 ruiters de website. In de wintermaanden bezoeken zo’n 30.000 ruiters de website. Veel bezoekers zijn terugkerend maar liefst 74% komt regelmatig op de website!

Nieuwsbrief
Daarnaast heeft Vind je Buitenrit ook nog een nieuwsbrief met een hoog openingspercentage van 40%.

Social Media
Op Facebook volgen 7.500 ruiters Vind je Buitenrit. Op Instagram volgen 1.000 ruiters Vind je Buitenrit. Naast de hoeveelheid is de IPM belangrijk. De IPM van Vind je Buitenrit op Facebook is 3,7 en Instagram 47.Het IPM getal geeft aan of volgers van het account betrokken zijn. Wat inhoud dat ze klikken, reageren of berichten delen. Voor Facebook geeft een cijfer van boven de 3 en op Instagram boven de 20 aan dat de volgers betrokken zijn. 

Neem contact op! 
Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen op Vind je Buitenrit. De meest voorkomende opties zijn banners, dat ik je product test & winacties.

Om te bepalen wat het beste bij jouw bedrijf past, bespreek ik graag de mogelijkheden en de ideeën. Stuur mij een mail op patty@vindjebuitenrit.nl